Der smages på lidt varianter af Spangsberg Flødeboller

Jeg tror aldrig jeg har smagt Spangsberg flødeboller før, og det er virkelig en skam. Der findes så mange forskellige smagsvarianter - mange spændende smagsvarianter - så der burde være nogle virkelig spændende nogen iblandt som jeg kan lide. Jeg gider nemlig ikke de almindelige efterhånden kedelige versioner - uden og med kokos. Men nu er ventetiden ovre. Jeg har nemlig fået fingrene i nogle Spangsberg flødeboller og det kan jeg takke min søster for.

Jeg har 5 varianter, som I også kan se her på billedet. Jeg er normalt slet ikke til ting der er tilsat lakridssmag, men tænkte at jeg ville prøve alligevel. Og så er der to varianter som jeg havde pænt store forventninger til - nemlig hyldeblomst og pistacie. Det er to smage som jeg i forvejen elsker.

Den første jeg smagte var den med Blåbær og Lakrids. Lakridssmagen er tydelig, og den var jeg lidt usikker på i starten, men sammen med den hvide chokolade og smagen af blåbær var den faktisk acceptabel. Den hvide chokolade er utrolig lækker, men jeg skal ikke have ret meget af den da den er utroligt sød. Skummet har en fin lilla farve og smagen af blåbær kan man godt lige ane. Havde ikke troet at jeg ville kunne lide denne variant, men må indrømme at den faktisk er okay.

Efter overraskelsen med den første, valgte jeg at prøve den næste med lakrids - nemlig den med Hindbær og Lakrids. Her er lakridsen også ret tydelig, men er ret god sammen med den hvide chokolade. Skummet med smag af hindbær er også lige noget man kan ane. Den smager meget alla den med blåbær, men der er alligevel en lille forskel. Skummet i denne er lyserødt og er også ret sød. Igen er jeg meget overrasket over at kunne lide den.

Den næste jeg fik testet var den med Pistacie. Den er betrukket med en virkelig lækker mørk chokolade. Et rigtig godt valg sammen med pistacien - som skummet gerne skulle smage af. Det har en skøn grøn farve men smagen af pistacie er desværre ikke så kraftig. Man kan dog godt ane den. Så alt i alt en ret okay flødebolle med pistacie smag. Ikke sidste gang jeg nyder sådan en.

En jeg havde set rigtig meget frem til er den med Hyldeblomst. Jeg håbede på en kraftig smag af hyldeblomst, men.. igen som den med Pistacie, så er det kun en svag smag der er i skummet. Man kan godt være i tvivl om, om det er den almindelige flødebolle man har fået fat i eller om det er den med Hyldeblomst når man lige kigget på den, for skummet er hvidt. Dog er den dekoreret med .... ja ved ikke rigtig hvad det er, men det er det eneste man kan kende forskel på dem ved. Og måske også smagen. Hvis man havde begge ved hånden. Men for mig er der umiddelbart ikke den store hyldeblomst smag over den. Desværre.

Den sidste jeg testede var den med Karamel. Og jeg skal da lige love for at den smager af karamel. Nu er jeg personligt selv okay glad for chokolade og karamel, men skal ikke have ret meget af gangen, da det bliver utroligt sødt. Det samme gælder med denne flødebolle. Den fine lysebrune skum smager kraftigt af karamel og hvis man ikke er så meget til det, så er denne måske ikke lige det rette valg. Men jeg synes selv den er ret god.

Andre jeg godt gad at smage er varianterne Ananas, Mint, Orange, Nougat og Læskende. De lyder virkelig lækre. Det er dog tidligere smage, så ved ikke hvad der er på markedet lige nu. Men det er da i hvert fald ikke sidste gang jeg prøver Spangsberg flødeboller. :D

Hvilke har I prøvet? Og er det nogen I kan anbefale?

1 kommentar:

  1. Jeg elsker spangsberg flødeboller og har smagt flere af dem, min yndlings er en de lavede med passionsfrugt, men den tror jeg desværre ikke de laver mere.. De smagte himmelsk.. :P

    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)