#Blogtober - På tur ud i Efterårs Naturen (Photo Spam)

Åhhh Efterårs naturen er altså begyndt at blive smuk. Desværre er vi lidt bagud med de gyldne farver her syd på, men det er på vej. Derfor var Jeanette og jeg også en tur ude i Svanninge Bjerge og i Pipstorn Skov her Mandag i sidste uge. Jeg fik taget en masse billeder, som I får lov til at se i dette indlæg. Derudover er der også lidt billeder fra andre steder her i Faaborg. Der er også et par billeder, som Jeanette har taget, som jeg er med på, og dem har jeg fået lov til at dele også. Jeg elsker at tage på foto-ture hvor der bare bliver knipset en masse med kameraet, og det får I så glæden af at se i dag. :D Enjoy!4 kommentarer:

 1. Det var sådan en dejlig tur, kunne godt ønske at vi kunne nå en tur mere ud i naturen i år. Det bliver bare smukkere og smukkere..

  Håber du har en dejlig mandag og får en god start på ugen.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var nemlig en rigtig dejlig tur. :D Og jeg tror nu nok at vi skal nå en tur mere hvis økonomien bliver til det.

   Slet
 2. Sikke mange fine billeder, søde! :)

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)