Endnu en perfekt Efterårs Palette - Makeup Revolution Iconic Pro 1

Så er det blevet tid til at kigge på endnu en øjenskygge palette, og denne gang er det paletten "Iconic Pro 1" fra Makeup Revolution, som kan købes hos My-Beauty.dk. Makeup Revolution har virkelig overrasket mig med deres paletter, og denne har nogle helt igennem fantastiske farver, som jeg synes er virkelig gode til Efteråret. Jeg er især vild med den måde de har inddelt farverne på, og at de har holdt de matte øverst og shimmer øjenskyggerne nederst. Hver farve i den matte række komplimenterer perfekt med dens shimmer-partner nederst. Det gør den lækker at se på.

Der er en god blanding af neutrale farver og nogen med lidt mere farve til dem der gerne vil lave lidt looks med andet end brune nuancer. Der er en super lækker lys beige farve i både mat og shimmer man kan bruge til highlight. Og så har denne palette en sort som, hvis I spørger mig, skal være i ALLE øjenskygge paletter. Så der vinder denne palette lidt ekstra karakterer hos mig.

Pigmenteringen i disse paletter er overraskende gode til den pris de står i. Og de swatches jeg laver er uden primer, så med primer vil farverne selvfølgelig være kraftigere og mere holdbare. Men jeg swatcher gerne uden primer for at vise den sande pigmentering. Ikke alle bruger primer, så vil gerne vise den for sig selv. Dog drillede lyset lidt da jeg tog billedet af mine swatches, så swatchen af den mørkelilla med shimmer, blev ikke tro mod dens sande farve. Shimmeret er dog ikke helt så tydelig på huden, som den er i selve paletten, men farven er stadig super fin når den er i brug. En rigtig fin øjenskygge til at give lidt dybde i looket.

Jeg har endnu ikke haft mulighed for at lege ret meget med den, men jeg glæder mig til at få den brugt noget mere snart. :) Men indtil videre får den en stor tommel op herfra. Og her kommer to looks jeg fik lavet da jeg fik paletten hjem:

OG! Inden jeg glemmer det, så har jeg hørt en lille fugl synge om at My-Beauty.dk har 25% rabatALLE deres varer til Black Friday! Ohhh my siger jeg bare! Dét er altså en lækker ting. Så husk at kigge forbi deres site d. 25 November og spar en masse penge på en masse lækre produkter. Jeg regner selv med at kigge forbi og se om jeg kan få fingrene i nogle af de ting som jeg har savlet over lidt længe nu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)