Månedens Favoritter - Oktober 2016

Oktober er desværre allerede slut og Efteråret har virkelig ladet vente på sig her på Sydfyn. Jeg føler faktisk slet ikke at jeg har haft et rigtig Efterår endnu. Det er jeg utroligt ked af. Plejer at være i et rigtig godt humør på denne tid af året fordi naturen er gylden og flot, men når det hele stadig er så grønt, så er det svært at finde Efterårs humøret frem. Men det betyder ikke at jeg ikke har haft nogle favoritter her i Oktober, og det er dem jeg vil fortælle om i dette indlæg.

I mit "Mine Favorit Outfits dette Efterår"-indlæg viste jeg jer den skjorte og poncho som er at finde i mine månedens favoritter. Jeg knuselsker begge dele og jeg er simpelthen så glad for endelig at have fundet den helt perfekte skjorte og en skøn poncho, som jeg både kan bruge indendøre og udendørs.

Jeg er også sindsygt glad for mine Efterårs- og Vinter støvler. Jeg bruger dem næsten hver dag, også selvom det ikke er heeeelt så koldt udenfor endnu. Men de er simpelthen så gode at gå i! De er blevet testet i mange forskellige terræner og de har bestået det hele indtil videre. Nu mangler jeg faktisk bare regn og sne. Jeg fortryder på ingen måde købet af dem, og ville ønske man kunne få dem i sorte også, men det er desværre ikke tilfældet.

En bog jeg virkelig har elsket denne måned er "Måske en dag" af Colleen Hoover, som jeg læste til Read-a-Thon'et her i Oktober - hvilket også er en favorit denne måned. Bogen er simpelthen skøn og nu har jeg fået blod på tanden efter at læse mere af den forfatter. I just need to!

Jeg har virkelig også elsket min nye læbebalsam fra Baby Lips med Pumpkin Spice. Jeg er stadig knust over at jeg ikke har kunne finde Hazelnut Coffee her i Danmark og jeg synes faktisk det er for dårligt at det er den eneste de ikke har udgivet her i landet.

Når det kommer til dufte, så er min Secrets d'Essences Vanille Noire parfume fra Yves Rocher og min lille Clean Rain rollerball-parfume helt klart dem jeg har elsket mest denne måned. Duften af vanilje hører bare så godt til Efteråret og man kan bruge den igennem Julen også. Så den står fremme nu her. Derudover blev jeg helt forelsket i Rain duften fra Clean efter at have fået den i en Goodiebox. Jeg ville ikke have noget imod at få flere af dem og gerne denne Rain i en full size. :D

Jeg kan ikke rigtig lave en "Månedens Favoritter" uden også at nævne nogle duftlys. :D I denne måned har jeg haft nogle klart favoritter, og det er dem I ser her på billederne. Jeg har ikke haft duftvoks-blokkene så længe, men hold da nu op hvor er jeg blevet smaskforelsket i dem. Denne duft fra Duftverket.dk der hedder "Awesome Autumn" er simpelthen den perfekte duft af Efteråret. Har I mulighed for det, så synes jeg klart I skal dufte til den og selvfølgelig købe den hvis I også falder for den.
Derudover så har jeg jo mine skønne wax tarts fra Yankee Candle. Varianterne "Fireside Treats", "Ebony & Oak", "Bay Leaf Wreath" og "Autumn Night" er dem jeg har nydt mest denne måned.

Endnu en ting jeg ikke har haft så længe, men som har overrasket mig meget, er min Max Factor Clump Defy Mascara. Jeg var meget skeptisk mht. børsten, men er faktisk okay tilfreds med den. Jeg er jo mest til de børster der er lavet med "hår" og ikke gummi. Men må indrømme at denne er ret god - selv til lange vipper.

Jeg har også været storforbruger af mine blending brushes denne måned. Hold da op hvor er der bare blevet blendet og blendet. *Hehe* Jeg vil så gerne have nogle flere gode af slagsen. Bruger dem jo til alt efterhånden.

Og sidst men ikke mindst så er der mine skønne Morphe Brushes Paletter i 35W og 35OM. Ja jeg ved godt at mange nok er ved at være trætte af at jeg nævner dem så meget, men for fanden hvor er de lækre! Jeg bliver simpelthen snart nødt til at få udviddet min samling. Det ville være en drøm at have dem alle i min samling. Åhhhh ja! :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)