#Blogtober - Ting at lave på en regnfuld Efterårs dag

Nu er det jo ikke altid at vejret er super lækkert i Efteråret - det kan til tider regne en hel del. Derfor har jeg tænkt mig at komme med et par idéer til hvad man kan lave når vejret bare er gråt og vådt. Måske er der et par af mine idéer I kan bruge. :) Uanset om I elsker eller hader regnen, så skulle der gerne være idéer til enhver.
Jeg er ikke selv en person der tyer til at lave udendørs aktiviteter når det regner, så jeg finder altid på et eller andet at lave indendøre når det er skidt vejr.

● Læs en god bog - Jeg elsker at gøre det hyggeligt og lækkert inde i sofaen og så bruge tiden på at lytte til regnen imens jeg læser en god bog. Dejligt afslappende.

● Film eller TV-serie marathon - Hvis ikke jeg lige er i humør til at læse, så går jeg aldrig helt galt i byen hvis jeg sætter nogle TV-serie afsnit på eller endda en god film. Arranger eventuelt en lille marathon sammen med nogle venner.

● Nyd regnen - Det kan faktisk godt være super hyggeligt at sidde og kigge på regnen der siler ned udenfor. Lav dig en kop varm kakao, te eller kaffe og sæt dig så ned foran et vindue og kig ud på regnen. Det synes jeg personligt der er et eller andet meditativt over. Og glem endelig ikke stearinlysene. ;)

● Forkæl dig selv med spa-hygge derhjemme - Der er ikke noget bedre end at forkæle sig selv lidt. Især når vejret udenfor er lidt gråt og trist. Tag et langt og varmt bad, lav dig et fodbad bagefter og nyd så en stille stund med en ansigtmaske imens du sidder med fødderne i blød. Jeg elsker når jeg gør det, og man burde faktisk gøre det til en fast ting. Det gør godt for ens sjæl.

● Hjemmebag - Jeg er ikke selv en haj til det bagning der, men duften der spreder sig i ens hjem er simpelthen det bedste når man bager. Og hjemmebag er altså bare super lækkert. Ville ønske jeg gjorde det noget mere selv. Men det er klart en indendørs aktivitet der er perfekt til Efteråret også.

● Inviter venner på hjemmebag og spil - Og når man nu har hygget med hjemmebag, så kan man jo lige så godt invitere nogle venner på besøg man kan nyde det sammen med. Måske endda med lidt hyggeligt brætspil eller kort.

● Gåture i naturen - Hvis man ikke er bange for at blive lidt våd, så ville gåture ude i naturen jo være perfekt. Med det rette fodtøj og det rigtige overtøj, så er det jo ikke helt muligt at gøre det hyggeligt. :)

● Café ture - Måske er man ikke til de lange gåture, men er alligevel ude i regnen, så kunne man jo passende tage en regn-pause og tage på en café og få noget varmt at drikke.

● En tur i Biografen - Er man ikke til film-hygge derhjemme, men hellere vil tage i biografen, så er dette jo også en oplagt mulighed når vejret er øv og trist.


Der er selvfølgelig langt flere muligheder end dem jeg har nævnt her, men disse ville jeg personligt selv gerne benytte mig af. Efteråret kan altså sagtens være hyggelig. :D

3 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)