Goodiebox Oktober 2016

Efter et par misforståelser og nogle problemer med fragten, så er min Goodiebox for denne måned endelig ankommet. Den ankom dog ikke med DAO som ellers var meningen, men da jeg alligevel var nede efter andre pakker i går, så kunne jeg jo lige tage denne med hjem. Jeg vidste godt hvad der var i boxen, for jeg havde set nogle billeder på Instagram, og jeg må sige at det gav mig virkelig høje forventninger. :D

Sidste år i Oktober havde Goodiebox lavet en box i samarbejde med Magasin, og det har de gentaget i år. Sidste års Magasin box har okay lækker. Der var et par ting jeg ikke kunne bruge, men ellers var jeg ret glad for resten. Denne gang er der kun én ting som jeg godt kan brænde og smide langt væk, men resten er fantastiske. :D Med det sagt, så lad os kigge på indholdet af dette års Magasin box.

● Balance Me - Instant Lift Pore Minimiser - Her er det produkt jeg nævnte jeg ville brænde og smide langt væk. Jeg er latterligt træt af at se disse Balance Me produkter i hver eneste fucking box. Stop nu! Der findes så mange langt mere lækre produkter end fra dette brand. Så stop nu for crying out loud! Nej. Jeg siger bare nej tak! Det er et skrækkeligt produkt til min meget olieret hud.
Full size 10 ml - Vejl. pris 200 kr

● The Body Shop - Limited Edition Spiced Apple Body Butter - Nu over til noget som jeg har jublet over lige siden jeg så det var i denne måned box. Nemlig denne body butter fra The Body Shop. Og så endda i en af de nye tre variationer i deres Jule kollektion. Ja tak! Jeg er egentlig ikke en body butter fan, men jeg er stor fan af duften. Og jeg glæder mig allerede til at dufte til Vanilla Chai og Frosted Berries når de kommer i butikkerne. Alt efter hvilke jeg falder for, så skal der klart købes eller ønskes nogle håndcreme og shower gels. :D Så tiden må vise hvilke jeg bliver fan af - udover denne.
Travel size 50 ml - Vejl. pris 175 kr for 200 ml

● Revitalash Advanced - Eyelash Conditioner Serum - Okay... Lad mig lige trække vejret først. Dette produkt har jeg ville prøve i flere år efterhånden, men ikke fået købt pga. den latterlige pris. Rigtig mange roser denne vippe serum til skyerne, så jeg glæder mig helt ekstremt til at se om den nu også er så fantastisk som de siger. Og om jeg overhovedet kan redde mine vipper. Så test-perioden starter fra og med i dag, og så må vi se. Regner med at lave en anmeldelse af den her på bloggen.
Full size 1 ml - Vejl. pris 399 kr

● Glov - Quick Treat - En lille on-the-go ansigts"handske". Handske er det på ingen måde - medmindre man har tænkt sig at kalde den en fingerhandske, for det er hvad den er. En lille fingerhandske til når man fjerner øjenmakeup. Den er sikker skide praktisk at have med på en weekend hjemmefra eller måske en mini ferie, men.. tja. Ville nok foretrække en vaskeklud hvis det var, men denne skal da prøves alligevel. :D
1 stk - Vejl. pris 149 kr

● Miqura - Golden Modeling Mask - En ansigtsmaske! Yais! Denne indeholder to poser hvis indhold man skal blande og mixe. Den skal sidde på i 15-30 minutter og derefter kan man trække den af som en peel maske. Min foretrukne form for maske. Fantastisk! Dog ville jeg ønske det var flere små poser og ikke to store. For jeg får ikke brugt hele blandingen hvis jeg blander det hele på én gang. Så jeg håber det kan splittes op i flere portioner. Glæder mig til at prøve den her i weekenden når jeg skal hygge med læsning og endnu mere læsning. :D
Full size - Vejl. pris 125 kr

Det var så hvad der gemte sig i denne måneds box. Og hvor er jeg dog glad for at se at Goodiebox har oppet sig og gjort indholdet af boxen bedre. Dog kunne jeg godt undvære de trælse produkter fra Balance Me, men tror desværre ikke det sker. De har åbenbart fået et kærlighedsforhold til det firma. Hvilket jeg virkelig ikke kan forstå. Men forhåbentlig hører de snart efter hvad deres kunder (os) mener og stopper det flirteri. Det bliver deres egen død hvis det bliver en grim vane.

Men alt i alt er jeg ret imponeret over denne måneds box.

4 kommentarer:

 1. Så vidt jeg kan forstå på andres anmeldelser, så er de efter sigende ret vilde med Balance Me? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ikke dem jeg kender der også får boxen. De er også pænt trætte af at få produkter fra det brand. :)

   Slet
 2. Jeg er normalt ikke den store fan af mærket heller, men jeg synes faktisk at det er et godt produkt de har lavet, den som er med boxen denne gang :)

  Men jeg kan sagtens følge dig, at det er trættende at de samme mærker kommer med i hver eneste box. Det bliver man generelt træt af.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ville ønske jeg kunne synes om det, men det er bare så fedtet en creme og med olieret hud så fungerer det bare slet ikke. /:

   Præcis.. Ville ønske de ville prøve at blande deres brands en gang imellem så det ikke skal være ét bestemt brand hver eneste gang.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)