#Blogtober - Mine Favorit Outfits dette Efterår

Jeg har ikke lige fået taget en masse fine billeder af mine favorit outfits, men har taget nogle spejl-selfies, så I kan se dem. I år har jeg nemlig nogle lidt andre favorit beklædningsdele end dem jeg havde sidste år. Ikke sagt at jeg ikke bruger de kjoler jeg gik meget med der, men der er bare noget andet tøj jeg går mere med i år, da det er nyt og fordi jeg har glædet mig til at gå med det.

Så her får I altså at se hvad jeg elsker at gå med dette Efterår. :D

Det første billede er af mit outfit med min nye skønne skjorte fra Zalando. Jeg har sammensat den med en sort t-shirt og et par sorte leggings. Jeg er virkelig forelsket i denne skjorte og jeg er rigtig glad for den er lavet i et blødt og behageligt stof, og at den sidder så pænt på en uanset hvordan man bærer den. Virkelig et godt køb dette Efterår. Havde egentlig planer om at jeg ville vente med at købe den til den kom på tilbud på Asos eller Zalando, men var bange for at den ville nå at blive udsolgt, så jeg købte den straks hjem. Fortryder intet. :D

Andet billede er af et meget simpelt outfit. Jeg manglede en langærmet trøje og kigge både på tilbud hos Ellos og Asos, men fandt ingen der faldt i min smag. Fandt så denne på Zalando og den var lige hvad jeg søgte. Den er lidt længere i selve trøjen end jeg lige havde regnet med, men det gør faktisk ikke noget. Stoffet er lækkert blødt og så kan den jo bruges til alt. Jeg har i dette outfit sammensat den med et par mørkegrå bukser fra H&M.

Første billede her er af et outfit jeg også gik meget med sidste år. Købte denne grå trøje i Føtex sidste år og jeg elsker den virkelig. Den er dejlig behagelig og så er det bare den perfekte hyggetrøje. Jeg har her sammensat den med et par sorte bukser fra H&M.

Det andet billede er af endnu et dejligt afslappende outfit. Her er det sammensat af de samme sorte bukser fra H&M og så en ny poncho jeg har købt i år - også fra H&M. Jeg var i starten lidt skuffet over cardiganen, da den er meget stram i halsen og ikke i nærheden af at være så lang som på billede på deres site, men jeg er faktisk gået hen og er blevet ret glad for den. Dog skal makeuppen ligges efter jeg har taget den på, ellers smadrer man sit arbejde. *Haha* Men den er super dejlig at have på, så den er kampen værd.

Det første billede her er af et af mine varmeste outfits i år. Der er nemlig tale om en virkelig lækker fluffy cardigan, som jeg købte her i Sommers i Føtex's restparti-bunke. Den var delt ind i striber og i halvdelen var der sølvtråde i. Det var ikke lige hvad jeg ville have, så jeg satte mig for at bruge en lille uge på at fjerne dem. Helt klart arbejdet værd hvis I spørger mig. Har sammensat den med en lang top og et par leggings.

Næste billede er af et outfit i endnu en strik. Dette er bare en ærmelæs top i en vinrød farve og høj hals som jeg købte sidste år. Jeg købte denne på Zalando. Cardiganen jeg har sammensat den med er også derfra eller også købte jeg den på tilbud hos Asos sidste år - husker det ikke helt. Men jeg er super glad for at jeg købte den hjem der. For den er perfekt til Efteråret. Dertil har jeg også taget et par leggings på til da bukser ville være for meget.


I år er farverne hos mig meget sort, rød og grålige. Jeg ville ønske jeg havde fundet noget i brun eller i en flot gylden orange, men det har simpelthen ikke været muligt. Desværre. Det kan dog være at jeg kan finde noget til næste år, men vil ikke sætte forhåbningerne for meget op. Men ja.. Det var så de outfits jeg går mest med i dette Efterår. Udover de andre outfits jeg selvfølgelig går med udover disse. Disse er bare mine favoritter. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)