Jeg er kommet i et kuglepen og kalender dilemma

Jeg er kommet i lidt af et dilemma. Jeg har jo gerne ville i gang med at lave kreative kalender-opslag igen fra det nye år, og ville så gerne have en uge-kalender og ikke en dag-kalender, da der simpelthen er for meget plads at skulle dekorere hvis ikke jeg skal ret meget. Så jeg fandt en kalender online jeg synes så ret fin ud. Problemet er så bare at siderne er super tynde, og jeg kan så ikke bruge min foretrukne slags kuglepen - nemlig en fineliner.

Jeg har forsøgt mig med lidt forskellige kuglepenne - også dem I ser på billedet her - men de bløder alle igennem på siderne. Det eneste der faktisk vil være brugbart er en blyant, men.. det er altså ikke lige det der var planen. Så jeg føler lidt at jeg har spildt en masse penge på en rigtig fin kalender, som jeg så ikke kan bruge til det der var planen. Det er pænt frustrerende.

Nu er spøgsmålet så bare om der findes kulglepenne i fineliner ”familien” som ikke bløder igennem på super fint og tyndt papir? Eller kuglepenne der skriver lige som fineliners en som ikke er så kraftige at de bløder igennem? Argh! Det ville være så ærgerligt ikke at kunne komme i gang med kalender kreativiteten igen. Men hvis ikke det kan lade sig gøre, så er der desværre ikke ret meget at gøre. Men jeg giver ikke helt op endnu. Om det bliver en ny kuglepen eller en ny kalender det må tiden vise. Der er lige et par dage til årsskiftet endnu. :P

2 kommentarer:

  1. Åh nej hvor er det bare typisk..
    Håber du finder en løsning.

    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)