#Blogtober - eBay Shopping til hjemmet (Efterårs Edition)

Jaaa jeg har i årenes løb shoppet en del på eBay, og jeg tror ikke at jeg stopper lige foreløbigt. Der er nemlig mange fantastiske ting gemt på det site og til dejligt billige penge. Ting der ikke er til at få fat i herhjemme i lille Danmark. Jo der er selvfølgelig en masse bras imellem, men man kan være heldig at finde nogle krystaller iblandt de mange sten. Jeg shopper gerne ting hjem der passer til den kommende sæson, og jeg har også handlet lidt til Efteråret i år. Nogle ting har jeg haft siden sidste eller forrige år, men der er også nogle nye ting iblandt.

I dette indlæg vil jeg dele nogle idéer til ting I kan købe hjem og bruge i hjemmet til Efteråret. Ja det er måske en smule sent nu, da det oftest tager en lille måned at nå frem, men så kan I da shoppe det hjem til næste år. Finder I en sælger tættere på Danmark der sælger det samme, så kan I være heldige at nå at få det frem til brug i dette Efterår.

Jeg vil ikke linke til en bestemt sælger, da annoncerne oftest ikke virker efter noget tid pga. udsolgte varer hos den enkelte person, men jeg vil komme med forslag til hvad I kan søge efter.

Først og fremmest så er det jo de koldere måneder vi er gået ind i, og det betyder også at der skal drikkes en masse varme drikke. Så hvad er mere perfekt end at købe et krus eller to hjem? Jeg købte det med ræven sidste år og jeg elsker det! I år har jeg så bestilt kruset hjem med den sorte kat. Hvorfor sort? Fordi heksen jo altid ses med en sort kat, og det er altså bare Efterår og Halloween for mig.
Søg på "Cat mug/cup" og "Fox mug/cup"

I år fandt jeg så en lille ting til mine krus - nemlig en lille te-snegl. En snegl der skal sidde på kanten af kruset og holde på snoren på te-posen, så den ikke glider ned i vandet og bliver helt gennemblødt. Dét er altså smart! Fantastisk ting at have.
Søg på "tea bag holder"

Jeg har det også med at købe strømper hjem med motiver der passer til årstiden, og i år måtte jeg bare have disse søde strømper hjem. Man kan få dem med andre motiver og Efterårs-dyr, så det er bare med at søge løs og se om I kan finde nogen der passer til jer.
Søg på "Autumn socks"

Et must have for mig er helt klart de falske Efterårs blade. Jeg har en del liggende, men har også haft bestilt flere hjem, da jeg brugte en del til en DIY sidste år. Løb faktisk tør for nogle af farverne. Så der blev bestilt nye hjem. Jeg bruger dem til alt muligt og det giver altså bare en lækker Efterårs stemning i hjemmet når man har pyntet op med dem hist og pist. Elsker dem!
Søg på "Autumn leaves"

En ting jeg også bruger meget er bogmærker. Skifter en del, men dette silikone bogmærke er fantastisk. Man kan få det i et utal af farver, og så kan man sætte "fingeren" hvor man er nået til, hvis ikke man lige har haft et minus på sidste linje på siden. Smart!
Søg på "Silicone bookmark"

Sidst men ikke mindst, så kan jeg jo ikke skrive sådan et indlæg her uden også at nævne duftlys. Jeg er en sucker for duftlys og i år er skam ingen undtagelse. Jeg har dog ikke lige købt det lys jeg har vist her på billedet, men selve duften har jeg købt hjem i en wax tart. Og det er primært wax tarts jeg har købt hjem i år. Det kræver selvfølgelig at man har en wax burner, men det kan man også købe billigt på eBay. Der er mange valgmuligheder, og jeg ville ønske jeg havde råd til at købe dem alle hjem, men jeg har måtte styre mig i år. Men synes da I skulle give det et kig.
Søg på "Wax tarts" eller "Scented candle"

Det var det for denne gang. :) Håber I kunne bruge mine forslag til noget, og ellers er det jo bare med at søge sig frem til det man leder efter. Og hav tålmodighed. Det kan godt tage en del tid at finde det man søger.

4 kommentarer:

 1. Jeg kigger også en del på ebay for tiden, men det er mere i forhold til jul. Jeg vil gerne lave en advents kalender til Søren i år. men det er så svært at finde på noget..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har kun købt et par ting til Jul indtil videre og burde egentlig snart igang hvis det skal nå frem inden jeg skal bruge det. :D

   Slet
  2. Ja det tager altid en evighed at komme frem..

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)