Baby Lips Limited Edition - Holiday Spice

Jeg har en alt for stor samling af læbepromade, men jeg kan altså ikke leve uden. Og jeg elsker at prøve forskellige slags, og der er Baby Lips en rigtig god kandidat. De har nemlig rigtig mange variationer - dufte og farver - og det synes jeg er ret lækkert. Dog er det ikke dem alle jeg er lige stor fan af, men det forhindrer mig ikke i at prøve dem.

Jeg er især glad for deres "Dr. Rescue" uden farve. Har købt den mange gange efterhånden og den er altid en fast ting i min taske. De andre I ser på billedet er også nogen jeg bruger ret ofte, men de er også uden ret meget farve. Og ja jeg har en "Pumpkin Spice" i forvejen. Jeg gik jo på jagt efter de nye her, da jeg så de var kommet til Danmark. Det var dog kun den jeg kunne få fat i af de to jeg ville have. Man kan nemlig ikke købe "Café Mocha" herhjemme for sig selv. Virkelig latterligt, men sådan er det desværre. Derfor blev jeg lidt glad, da jeg så denne gaveæske i Føtex. Det betyder dog at jeg også købte de to jeg måske ikke var så vild efter og jeg har fået en genganger, men.. de er jo Efterårs-variationer, og jeg er jo ret glad for denne årstid. Så jeg tror jeg lader dem blive i min samling alligevel. :D Kan jo bare bruge dem herhjemme.

De fire Limited Edition læbepromader er følgende:

● "25 - Café Mocha" - Dette er den man ikke kan få fingrene i herhjemme i enkeltkøb. Det er ellers den jeg tror flest ville købe, hvis de havde muligheden. Den er nemlig neutral i farven. Jeg elsker læbepromader som denne, da den giver en smule shimmer til læberne og har en flot nude farve der matcher ens egne læber ret godt.
Duften er ikke så kraftig, så den vil være fin til dem der helst ikke vil have ret meget duft i deres læbepromade. Jeg synes dog ikke at jeg kan dufte kaffen i denne, men nærmere en form for kakao?! Jeg klager skam ikke. Duften er for mig ret lækker og så elsker jeg den neutrale farve.

● "24 - Vanilla Cupcake" - Denne har en fin lys pink farve. Det er ikke mit førstevalg af disse fire, men den er ikke helt dum hvis man går efter det look. Og den ville faktisk være fin til både Vinter og Sommer.
Duften på denne er heller ikke så kraftig, men man kan godt dufte vaniljen. Den dufter faktisk ret meget af vaniljeis. :P Så det er ikke helt dårligt.

● "23 - Chai Tea Latte" - Denne har en kraftig rød farve så den er rigtig god til hvis man ønsker lidt farve på læberne uden at skulle finde en læbestift frem. Og så fugter den læberne samtidig. Se det er ikke helt dårligt jo. Den mørkere læbe er ret populær i Efteråret og Vinteren, så der ville denne være perfekt til. Jeg tror jeg giver den en chance og bruger den på dage hvor jeg gerne vil have lidt farve på læberne.
Og så dufter den fantastisk. Chai te-duften er lidt kraftigere en duften er på de to førstnævnte. Den er dog ikke kvalmende, så jeg kan godt forestille mig at mange vil synes om den. Jeg er i hvert fald lidt mere imponeret over den end jeg troede jeg ville være.

● "22 - Pumpkin Spice" - Sidst men ikke mindst så har vi den jeg var mest begejstret over at prøve. Farven er dog ikke en jeg ville have valgt, hvis jeg havde vidst den var så kraftig. Den er ret orange og det passer ikke rigtig til mig. Det gør mine tænder mere gule at se på end de er, og det er ikke ligefrem det jeg håbede at få ud af den.
Duften er dog lige som jeg havde håbet. Meget krydret og græskar-agtig. Det er ikke en duft for alle, men jeg elsker den. Og den dufter ret kraftigt - nok den der dufter mest af dem alle. Jeg er super ked af at farven er så... ikke mig, men jeg bruger den dog alligevel når jeg er herhjemme.

Alt i alt så er jeg ret glad for købet. Også selvom jeg kun købte denne gaveæske for én læbepromades skyld. Men jeg elsker "Café Mocha"-promaden! Farven, duften... det er så meget det værd. Og så er det jo en fin lille samling at have. Især når man er så stor fan af Efteråret som jeg er. Gaveæsken her kan købes flere steder (såsom Føtex, Bilka og Magasin) og den koster 99,95,-. Man sparer altså 60,- ved køb af denne, da de enkeltvis gerne sælges for 39,95,-. Så det er slet ikke dårligt. Og det er en fin Julegave mulighed. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)