Min #ReadAThon bog er i hus!

I dag dumpede denne skønne bog ind af døren - postbudet overraskede mig faktisk i badet med et kæmpe smil - og det er en bog rigtig mange læser "sammen" her i Oktober. Jeg er dog selv igang med "Jordens Børn" i øjeblikket, så jeg venter lidt med at tage hul på denne. Jeg venter dog ikke til jeg er færdig med "Jordens Børn", men jeg tager den frem til ReadAThon her d. 22 Oktober. Tænkte det ville være et fint lille afbræk fra den kæmpe serie jeg er igang med. Og så rygtes det jo at "Måske en dag" af Colleen Hoover er en rigtig skøn kærlighedsroman, så jeg glæder mig. Og se da lige det super fine cover!

Tak til LoveBooks for at give mig muligheden for at læse med. :D

2 kommentarer:

  1. Uhh glæd dig! Husk at lytte til soundtracksne undervejs, det er simpelthen så fint :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja vil se om ikke jeg kan finde det så det kan køre på computeren. Min telefon dør på få minutter hvis jeg hører musik på den, og så får jeg jo ikke ret meget glæde af det. :)

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)