#Blogtober - Mit Efterårs Fodtøj

Jeg er meget årstids-præget når det kommer til tøj og fodtøj, og i år har jeg tre par sko, som jeg har på fornemmelsen at jeg får brugt super meget. Det er tre par meget forskellige slags sko, så der er noget til enhver lejlighed.

Først og fremmest så har jeg jo en del sneakers, men dette brune par passer jo bare super perfekt til årstiden. Kommer nok også til at bruge det sorte par jeg har, men disse har jeg valgt at stille frem, så det bliver dem jeg rækker mest ud efter. :D Og så er Skechers jo bare et super lækkert brand der laver nogle skønne behagelige sneakers. Kan varmt anbefale jer at prøve nogle af dem.

Jeg har også sat mine Relife sko med hæl frem. Det er en sko der går meget op i det komfortable og har en super blød hæl der forhindrer at man bliver øm i fødderne af at have dem på. Jeg købte dem i Føtex og overvejer faktisk at skulle have et par uden hæl også. De er så skønne at gå med, og en lille hæl er jo også super fin når vi når Efteråret. Så derfor er de også blevet sat frem.

Sidst men ikke mindst, så er der mine nyeste par sko - nemlig mine støvler fra Hi-Tec, som jeg skrev om for nogle dage siden. Efteråret er jo en start på de kolde måneder, så et par varme og super behagelige støvler er også et must. Jeg er så glad for dette køb og jeg glæder mig til at kunne gå rigtig meget med dem ude i den smukke gyldne natur.

Det var mine tre meget forskellige par sko, som jeg har planer om skal have en meget stor rolle i mine outfits dette Efterår. :DIngen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)