Tester Soja Duftvoks fra Duftverket.dk

Åhhh! Jeg er i duftlys-himlen lige nu! Den søde Lene fra Duftverket.dk kommenterede en dag på et af mine indlæg her på bloggen, og da jeg så hvor hun "kom fra", måtte jeg bare give sitet et kig. Jeg indså ret hurtigt, at jeg faktisk har været inde og kigge før, og havde faktisk også tænkt mig at skrive til hende dengang, men kom åbenbart helt fra det igen. Denne gang tog jeg dog chancen og skrev til hende. Og hvor er jeg dog glad for at jeg gjorde det.

Lene har nemlig været så sød at sende lidt godter til mig, som jeg så har fået lov til at teste og anmelde her på bloggen. Jeg er jo den ultimative duftlys-aholic, så jeg er simpelthen så lykkelig lige nu. Og fordi jeg er så glad for duftlys, så har jeg ofte nogen tændt i mit hjem. Det kan være ret skadeligt, så når jeg får mulighed for at få fingrene i nogen som disse, så er jeg bare så taknemmelig.

Duftvoks fra Duftverket er lavet af økologisk sojavoks der så er tilsat duftolier, som giver dem de helt igennem vidunderlige dufte du kan vælge imellem. Sojalys er en hel del sundere end alm. stearin at have stående tændt i hjemmet, så har man mulighed for det, så burde man helst vælge lys lavet af det. Jeg har ikke altid mulighed og råd til det, så det sker desværre ikke så ofte som jeg ville ønske. Men nu har jeg da lidt i min efterhånden ret store samling af duftlys.

Hvis I nu sidder og tænker "Jamen hvordan brænder du dem af når der ikke er en væge i?", så kan jeg fortælle at dette er små voksstykker man putter i en aromalampe, som I også kan se på billederne. Jeg har også tidligere skrevet om waxtarts, og de fungerer altså på samme måde. De smelter i aromalampen og spreder derved de skønne dufte. Og for at være helt på "den sunde" måde at brænde disse af på, så kan man købe fyrfadslys med soja. Jeg er dog selv ikke stødt på nogen endnu, men det ville helt klart være den bedste løsning.

Nå.. Men lad os kigge lidt nærmere på de duftvarianter jeg har fået hjem.

Nu befinder vi os jo stadig i Efteråret - min absolutte favorit årstid - så jeg måtte bare have nogle dufte der passer til den nuværende årstid. Så det oplagte valg var helt klart "Awesome Autumn", som faktisk var den duftvariant Lene lokkede mig nærmere med. :) Da jeg læste duftnoterne igennem faldt jeg bare pladask for den. Om den står der:
"I denne duftvoks indgår søde æbler bagt i ovnen med gode varme krydderier som kanel, muskat og nellike men også en del friske noter af faldne blade, hvilket gør, at det ikke bliver en sød kage-duft."
Jeg siger jer! Den er simpelthen så lækker! Det er seriøst den perfekte Efterårsduft. Hold nu op hvor er jeg glad for, at jeg valgte af få en hel plade hjem af den. Det er ikke sidste gang, at jeg har denne i min samling. That's for sure!

.●*●.

Den næste duft jeg vil betegne som en Efterårsduft er den der hedder "Vanilla Pumpkin Latte". Helt klart pga. græskar-delen. Og jeg må sige - navnet på den og duften er spot on. Om den står der:
"Denne duftvoks er en ualmindelig lækker kombi af friskbrygget kaffe med varme noter af vanilje, en anelse kanel og selvfølgelig smukt afrundet med græskar. Krydret på den super hyggelige måde."
Er man til de lidt mere søde dufte - måske endda bag-duftene - så kunne denne klart være en kandidat. Jeg ville bruge denne om aftenen når den står på hygge under tæppet.

.●*●.

Vi nærmer os hurtigt Julen, og derfor har jeg også valgt et par dufte, der ville være perfekte dertil. Den første hedder "Cosy Comfy Christmas" og den har en virkelig skøn og krydret duft. Om den står der:
"En klassisk juleduft der indeholder alt hvad et en julefan kan drømme om; kanel, muskat og andre varme krydderier afrundet af et skud frisk balsam og fyrretræ."
Den perfekte Juleduft til en hyggeaften. Jeg elsker især de varme krydderier som bare skriger af Jul! Dette er duften af Jul! Ingen tvivl.

.●*●.

Den næste Jule duft hedder "Holidazzle" og er en af de mere friske Jule dufte. Så er man ikke så meget til de søde, så vil jeg helt klart anbefale denne. Om den står der:
"I Holidazzle møder du noter af tranebærjuice, vanille, nelliker, laurbær og fyrretræ. Perfekt afstemning af varme krydderier og friske grønne noter."
Duften af de skønne bær og krydderier giver en virkelig dejlig fornemmelse af en kold vinterdag. Og duften af fyrretræ giver lige prikken over iét. Den er svær at beskrive, men... wow! Den er speciel og vil måske ikke være noget for alle, men en frisk og syrlig duft beskriver denne meget godt.

.●*●.

Den anden plade jeg har fået hjem er med duften "Blissful Birch". Jeg elsker jo birketræer - som i "jeg er obsessed" - så denne måtte jeg simpelthen bare også have. Jeg håbede på en skøn frisk duft, og jeg er på ingen måde blevet skuffet. Om den står der:
"Duften er en spirituel, varm og utrolig luksuriøs duft med varme trænoter fra birk som sammen med vetiver og tonka bønner danner basenoterne i den her komplekse duftvoks. Hjertenoterne består af geranium, lilje og rose. Topnoterne (som rammer dig først) er, bergamotte, appelsin og citrus."
Spirituel??! Seriøst?? Aih men dette er den ultimative GiZmo-duft. Den ultimative Wicca-duft. Mit spirituelle hjerte banker ekstra hårdt og varmt for denne duftvoks. Jeg kan slet ikke sætte ord på hvor perfekt denne er for mig. Den giver bare så meget mening. Sidder med glædestårer i øjnene hver gang jeg dufter til den - samt imens jeg sidder og skriver dette. Tak Lene. Tak fordi du har skabt denne magiske duftvoks.

.●*●.

Endnu en frisk og naturlig duft er den der hedder "Enchanted Forrest". Denne kunne jeg virkelig også sagtens bruge i en hel plads, for hold nu op hvor har den en skøn duft. Om den står der:
"Duftvoksen her, er en af de populære grønne dufte, som giver associationer til en gåtur i skoven, efter det har regnet. Duften indeholder noter af bregner, frisk luft og musk, men den gemmer også på et drys tryllestøv… Ubeskriveligt skøn!"
Og beskrivelsen er spon on. Jeg drømmer mig i hvert fald væk til en skøn dag i skoven. Den har faktisk en virkelig lækker spa-duft. Så hvis man godt kunne tænke sig den atmosfære i hjemmet, så vil jeg klart anbefale denne.

.●*●.

Den næste jeg valgte er den der hedder "Oki Doki Lemon and Moss". Beskrivelsen af den gjorde mig utroligt nysgerrig, og jeg kunne se at den var ret ny. Så den måtte jeg bare prøve. Om den står der:
"Duftvoksen her indeholder hovedsageligt “lemongrass” og “oakmoss” og med lidt ordgøgleri, så endte det altså med Oki Doki Lemon and Moss. Noterne består af syrlig og pikant citrongræs og bliver smukt afrundet af den bløde mørke egemos."
En virkelig interessant duft. Dejlig frisk og helt klart også en god spa-duft. Kan man få den i spandevis? *Hehe* Jeg er fan.

.●*●.

Den sidste der gemte sig i pakken er den der hedder "Clean Clean Cotton", og denne var lidt en overraskelse. Jeg regnede nemlig ikke med at få den med, så jeg er super glad for at opdage at også den var med. Jeg elsker nemlig disse friske og rene dufte der indeholder dufte af musk og træ og denne er fantastisk! Om den står der:
"Topnoterne består af lime og citron og hjertenoterne er babypudder, afrikanske violer og jasmin. Hvid musk og dybe trænoter udgør duftvoksens bund."
Endnu en af mine favoritter i den pulje jeg har fået hjem. Igen en jeg godt kunne bruge mange flere af. Klart en jeg vil anbefale de af jer der er til de friske og rene dufte. Elsker du duften af nyvasket tøj, så skal du helt klart prøve denne.Endnu en gang tak til Lene for at have ladet mig teste disse. Der er ingen af dem som jeg ikke ser mig selv bruge - jeg er derimod kæmpe fan af dem alle. Mit hjem kommer til at dufte skønt når disse bliver puttet i aromalampen. Overvejer faktisk at købe en mere, bare for at få spredt duftene endnu mere. :) Jeg er fan, og jeg kan ikke anbefale disse nok. Og den skønne kvinde bag. En god kontakt til sælger og en fremragende kundeservice er også super vigtig, og man får det hele i én lækker og varm pakke hos Duftverket.dk. Topkarakter herfra.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)