#Blogtober - Efterårs shopping

Jeg har shoppe-stop resten af måneden - altså når det gælder ting til mig selv - så jeg tænkte, at jeg ville vise, hvad jeg indtil den beslutning har fået købt. Nu skal der nemlig kun købes Julegaver.

Jeg har i år endelig fundet mig nogle af de ting, som jeg har søgt efter i flere år efterhånden. Det er nok også derfor det endte med at blive en smule dyrt og jeg derfor har besluttet mig for ikke at må købe mere. Men jeg er super glad for, at jeg fandt de ting, og at jeg fik dem købt. Noget af det har I allerede set her på bloggen, og de indlæg har jeg linket til under de billeder de passer til. Men ellers står der bare priser og sted hvor det er købt på billederne. Here you go!


(Poncho, Langærmet Trøje og Ternet Skjorte ses på i dette indlæg)


(35W paletten vises frem i dette indlæg - 35OM paletten vises frem i dette indlæg)


(Støvlerne blev først vist frem i dette indlæg)


(Kruset blev første gang set i dette indlæg)Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)