Jeg er hoppet med på #BloggerAdvent i år

Det var slet ikke meningen at jeg skulle have deltaget i dette års #BloggerAdvent, men jeg gav efter for gruppepresset. *Hehe* Så jeg er med i år. Derfor får I dette indlæg, så min "Advents-nisse" og de andre deltagere kan lære mig lidt bedre at kende - hvis ikke de allerede kender en smule til mig i forvejen. ;) Here you go peeps!

● Kort præsentation
Jeg er en 32-årig Sydfynsk kvinde der er tosset med ræve, makeup, duftlys, Efteråret, glitter, snefnug, det paranormale og generelt bare at være kreativ. Jeg har hvert år en Julekalender kørende her på bloggen, så den er I selvfølgelig velkommen til at følge når det er.

● Hvilken stil er jeg til når det er Jul?
Jeg er på ingen måde til det traditionale. Rød, guld osv er slet ikke min stil. Jeg kører mere med farverne hvid, blå, grå og sølv. Altså mere over i et form for frost-tema. I kan se min stil i dette indlæg fra sidste år. Så ingen nisser her. Jeg har vist den stil de kalder for "Skandinavisk Jul". :D

● Hvad glæder jeg mig til mht. BloggerAdventen?
Well.. Udover gaverne fra dette så er jeg også på advent-gaver med min søster, såå.. det betyder jo bare at der er to pakker hver advent. Slet ikke dårligt jo! Og så glæder jeg mig bare til at se hvad de andre får. Og om jeg består som Advent-nisse hos den jeg skal overraske hver Advent.

● Random Jule-facts om mig
- Jeg er ikke en småkage-person. Jeg er til de bløde og søde godter. :D
- Hvis pynten glitrer og blinker så smelter jeg.
- Jeg elsker at lave kreative og lidt vilde Jule-looks.
- Lyskæder er et must for mig i Julen!
- Hygge med pyjamas, striktrøje, tykke sokker, tæppe, en kat på skødet, en bog eller film på flimmerkassen og en masse stearinlys stående tændt er en fast ting i Julen for mig.

Tja.. Tror det var det. Hvis min nisse ønsker at vide mere, så kan vedkommene bare skrive og spørge i en kommentar til dette indlæg. ;) Jeg skal selv være nisse for Camilla S. og jeg går igang med at brainstorme idéer til gaverne med det samme. De andre deltagere og hvem de skal være nisse for kan I se her. Og så er jeg utroligt spændt på at se hvad Louise W. finder på til mig. Det bliver nogle gode advent-dage.4 kommentarer:

 1. Jeg er super glad for at vi fik lokket dig med i år.. <3

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lokket er vist det rette ord. :D Men det bliver da spændende.

   Slet
 2. Synes det er rigtig hyggeligt du er hoppet med på vognen...

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes jeg også lidt. :) Nu må vi bare se hvor dyrt det ender med at være for mig. :P

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)