#BloggerAdvent Pakkerne - Færdige og sendt

Tidligere på ugen fik jeg sendt en pakke afsted til den blogger jeg er nisse for i December. Var overraskende hurtig til at finde de ting jeg synes hun skulle have, og fik så også fordelt det i 4 små gaver. Jeg synes selv det er blevet nogle ret gode pakker, og jeg ville selv ikke have noget imod at få nogen alla dem, så jeg håber virkelig at hun bliver glad for dem og tanken bag.

Noget af det jeg synes er super vigtigt når det kommer til pakker er indpakningen. Det må meget gerne se kreativt ud og så synes jeg det er super fedt hvis man kan holde sig til et tema eller en stil. Går jeg i hvert fald meget op i. Pakkerne må jo gerne forkæle øjet og give en lyst til at pakke dem op. Så jeg går som sagt meget op i hvordan indpakningen ser ud. Og så elsker jeg jo bare at være kreativ.

Nu er jeg jo selv meget til den Skandinaviske stil og temaet frost, så jeg har valgt at kombinere de to ting i denne indpakning. Og jeg er jo så heldig at den blogger jeg er nisse for også er til den Skandinaviske stil. Så indpakningen skulle også gerne falde i hendes smag. Det var så meningen at jeg ville have brugt nogle søde etiketter på pakkerne, men jeg modtog en tusch jeg havde bestilt fra eBay og besluttede mig for at bruge den i stedet for. Det er sådan en ”tavlekridt”-tusch (den giver looket fra tavlekridt når den tørre). Jeg synes det giver en super god effekt på dette brune gavepapir, så jeg tegnede tal og snefnug på for at dekorere pakkerne en smule. :) Og så skulle der jo også lidt snefnug under gavebåndet. Ja ja… jeg bruger dem til en hel del i Julen. *Hahahaha*

Sidst men ikke mindst, så har jeg lavet mit eget Julekort til hende. Fik skriblet lidt krydseduller ned og fik skrevet en lille personlig hilsen, så hun får en lille idé om hvad gaverne indeholder. Synes det er fedt når man gør det lidt personligt.

Så nu glæder jeg mig bare til at læse hvad hun synes om pakkerne hver advent. :D4 kommentarer:

  1. Du er så kreativ.. Glæder mig til at se hvad der er i pakkerne og til at se hvad alle får.. Det er såå hyggeligt..

    Knus <3

    SvarSlet
  2. Sikke nogle fine gaver :)

    Jeg glæder mig også til at se hvad alle får i adventgaver :)

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)