Et nyt kreativt projekt tager utroligt meget af min tid disse dage

Jeg havde egentlig planlagt, at jeg ville læse en masse de sidste par dage, men efter jeg modtog min nye mobil, så er meget af min tid gået med at sætte den op til mine behov, og så gik jeg igang med at arbejde på et nyt kreativt projekt for et par dage siden. Så bogen har ligget utroligt stille, og det kommer den nok også til det næste lange stykke tid. Det kreative projekt er nemlig noget der kommer til at tage lang tid at starte op. Jeg har nemlig besluttet mig for at lave min egen kalender til det nye år. En af den slags kalendere de kalder for en "Bullet Journal". På den måde kan jeg få den præcis som jeg ønsker, samt at jeg kan tilføje ting en normal kalender aldrig vil have. Og jeg har mulighed for at være lidt kreativ igen. Det er rart.

Men med den dårlige tålmodighed jeg har, så kan jeg selvfølgelig ikke vente til det nye år. Derfor starter jeg op allerede fra December af. Men det betyder også at jeg bliver nødt til at bruge en del tid på at gøre den klar nu her. Der er mange ting jeg gerne vil have i den, samt et par gode idéer til Julen, som jeg synes kunne være skægt, så det er hvad jeg bruger al min tid på pt.

Når jeg er klar til at vise den frem kommer der et indlæg her på bloggen. Der vil jeg gå lidt mere i dybden mht. den notesbog jeg har fået hjem til formålet, samt hvad mine planer er for min personlige Bullet Journal. Så vær forberedt til lidt kreative indlæg her på bloggen igen. :D

2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)