Fusserne fryser så der kigges på hjemmesko

Har jeg fortalt at jeg ikke har fået tændt for varmen herhjemme endnu? Yup.. I læste rigtigt. Og hold da K*** hvor er her koldt! Men jeg er stædig. Vil gerne vente med at tænde til weekenden måske. Eller bare til der kommer frost for alvor. I mellemtiden burde jeg kigge efter lidt hjemmesko og måske finde de varme trøjer frem. Og hjemmesko skal jeg i hvert fald have købt et par af. Jeg kan godt lide at have et par stykker stående i tilfælde af at det ene par bliver slidt i stykker. Det sker hvert år, så vil gerne være på den sikre side.

Sidder her til formiddag og kigger lidt på Spartoo, hvor jeg de sidste par år har købt mine hjemmesko. Jeg kan ikke finde nogle "hjemmestøvler" med højt skaft, som jeg egentlig helst vil have, men jeg har fundet disse fine hjemmesutter med strik. Nej de dækker ikke hælen, men.. jeg kan nu godt lide dem alligevel. Der er et eller andet hyggeligt over disse. Sådan rigtig hjemme-hygge-stemning med den strik der. Men de er ret dyre, så det kan godt være at jeg bare køber et par af mærket DIM igen, som jeg har gjort de sidste mange år. De er billige men holder så heller ikke alverden. Det er dog dem der plejer at have hjemmestøvler, såå.. Håber lidt de kommer på lager igen. Gør de det så køber jeg et par med det samme. Men indtil da må jeg nøjes med dem jeg har nu. De skal dog skiftes ud i år. Så jeg holder øje med shoppen og håber "mine" støvler kommer tilbage. :) Eller at der kommer et par til billige penge fra et andet mærke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)