Stille Søndag

Jeg skal da lige love for at det indtil videre har været en Søndag med et stort S. Jeg sov længe, lavede skønne pandekager til morgenmad og så har jeg fået læst en smule. Dog fik jeg en nerve i klemme under skulderbladet da jeg strak mig tidligere i dag og har siden da haft voldsomme smerter i skulderen. Jeg kan godt bruge min arm, men drejer jeg hovedet til højre eller trækker armen bagud eller for langsomt op, så får jeg et ulideligt smertejag igennem hele ryggen og skulderen. Har forsøgt at strække ud, men den vil bare ikke "poppe ud". Hvordan fikser man lige sådan en nerve? Det er pænt belastende.

Så fordi jeg ikke har kunnet lave det store, så tog jeg en lille lur på et par timer på sofaen. Også for at slappe af i skulderen. Men det har ikke rigtig hjulpet. Håber dog det bliver bedre uden de store problemer de næste par dage. Jeg har nemlig ikke tid til at blive hjemme. Jeg har så mange møder og aftaler igennem de næste 2 uger. Så det har bare at gå væk. Min influenza er også på vej væk, så det er kun godt.

I aften regner jeg med at skulle sidde og rode lidt med en Juledekoration. Viceværten kommer hjem med et bundt gran til mig, og så skal jeg lige høre om han har en grensaks jeg kan låne, så jeg kan få klippet mig noget kristtjørn. Håber virkelig at årets Juledekoration bliver fin. Den ser i hvert fald brandgodt ud i mit hoved. *Hahahahah*

Og så er weekenden slut! Hvordan gik det lige så stærkt? Jeg er da slet ikke klar til den nye uge. Men den skal bare overstås. Håber nemlig at næste weekend skal tilbringes sammen med min søster. Og familien selvfølgelig. Vi har planer om at afholde vores årlige Jule-hygge-dag med glögg, æbleskiver, god mad og Juledekorations-kreativitet. Og måske endda pyntning af Juletræet. Min mor vil nemlig gerne have det til at stå fremme hele December måned. Det er sku også så hyggeligt. :) Mit kom op for et par uger siden. Kunne simpelthen ikke vente.

Nå.. Men jeg vil se om jeg kan forberede noget aftensmad, så det er hurtigt at lave færdigt når jeg kommer op i lejligheden igen senere i aften. Håber I derude har haft en god weekend. :)

4 kommentarer:

 1. Argh, træls med den nerve der! Jeg har sgu ikke rigtig nogle gode råd til dig, men nogle gange skal man bare vente på de gør i sig selv, selvom det kan tage flere dage :/
  JEG ELSKER JULETEMAET! Er det dig selv der laver det eller hvordan får du det så flot?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er virkelig irriterende. Håber ikke der går for mange dage med de smerter her, men må bare kværne nogle smertestillende hvis det bliver for voldsomt.

   Taaak! :D Ja jeg har lavet det 100% selv. Jeg roder lidt med vector en gang imellem og laver alt fra bunden. Dette design er lavet af små bitte dele der alle er lavet i Adobe Illustrator. Det tager et par dage, men det er så meget arbejdet værd. Og så er det helt unikt og ens eget. :D

   Slet
 2. Æv bøv for den nerve! Jeg vil tilslutte mig Camilla Sofie med juletemaet. Det er sindssygt flot:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den var godt nok pænt irriterende.
   Mange tak! :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)