Nyt Cover - Fox Lover fra HeadCase

I forbindelse med købet af min nye mobil, så skulle jeg jo selvfølgelig også have fat i lidt covers. Jeg kan jo ikke bruge dem jeg har købt til min HTC One. Så jeg jagtede et par stykker på eBay og fandt blandt andet dette - hvilket jo nærmest skriger mit navn.

Jeg har før købt en del covers af brandet HeadCase og det er altså også nogle lækre nogen af slagsen. De er af en god kvalitet og så passer de telefonen perfekt. Det kan til tider godt være et problem med de covers til 5 kr stykket. Disse covers fra HeadCase koster gerne mellem 50-100 kr når de er billige, og jeg synes helt klart at de er pengene værd.

Dette cover fangede min opmærksomhed pga. ræve-designet (kommer nok ikke som nogen overraskelse) og så kan jeg faktisk utroligt godt lide den der origami-agtige stil. Har i en del år efterhånden overvejet at få en origami-ræv tatoveret et sted, men har endnu ikke fået designet en jeg kunne tænke mig. Men den simple stil er altså ret lækker. Og man kan jo sagtens se hvad det skal forestille. Jeg er også rigtig glad for at baggrunden er sort, da det fremhæver den flotte farve på rævene. Det var dog også den eneste mulighed man kunne få, men det ville klart være det valg jeg ville tage hvis jeg kunne. Så det er for mig det perfekte cover.

Er super glad for mit køb, og jeg venter derudover på to andre covers af den helt billige slags. Et helt gennemsigtigt cover og et med en blå glitterbaggrund med sølvmønster her til Vinteren. :) Bliver spændende at se hvor gode de viser sig at være.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)