Planerne for en meget regnfuld Fredag

Dagen i dag indbyder ikke ligefrem til udendørs aktiviteter. Det har stået ned i lårtykke stråler siden i nat. Så pakken der ligger og venter på mig nede i byen må vente til Mandag, og så tror jeg ellers bare det står på noget tøjvask og rengøring herhjemme. Måske endda noget hygge med en bog? Fik læst et par kapitler i "Rejsen over stepperne" af Jean M. Auel i gåraftes, og det var faktisk rart at komme igang med at læse igen. Så hvis jeg ikke skal gå helt i stå igen, så må jeg hellere prøve at læse lidt hver dag. Og så har jeg jo også en ny bog der ligger og lokker. Slemme slemme bog. *Hehe* Men nu må vi se om jeg ender med at overgive mig eller om jeg fortsætter med den jeg allerede er igang med.

Jeg regner også med at pakke alt mit Efterårspynt ned i dag. Det varer jo ikke så længe så skal Julepynten op. Glæder mig faktisk lidt. Jeg håber dog at jeg når at modtage det jeg har bestilt på eBay så det også kan komme op inden jeg skal have taget billeder af det hele. Jeg tror det bliver rigtig godt i år. Der kommer en mere tydelig rød tråd i stilen her i stuen.

Så jeg skal nok få tiden til at gå i dag. Håber I andre får en god Fredag. :DIngen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)