Nyt i bogreolen - "Diabolik" af S. J. Kincaid

I går var en fantastisk dag når det kommer til pakke-høst. Jeg modtog lidt af de Julegaver jeg har bestilt, lidt stuff fra eBay og vupti! Iblandt den store bunke lå der en pakke jeg ikke havde forventet at se. Og indholdet var i den grad ikke noget jeg havde fået besked om. Venter på bøger, men kendte ikke til denne. Men jeg skal da lige love for at smilet på mine læber blev større og større jo mere jeg læste om historien. Det foregår i rummet, det er lidt hi-tech og så lyder det bare som en super spændende bog! Og så fulgte der også en lille pin med. Gennemført. :D

Smilet er stadig stort og jeg glæder mig enormt til at få den læst. Overvejer faktisk at starte med det samme, og se om den kan få mig ind i en god læse-rytme igen. Har ikke læst siden 23. Oktober og det er simpelthen for dårligt. Så denne kan måske være startskudet til en god læseperiode igen.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)