Tanker om at tage væk en lille weekend

I forbindelse med Read-a-Thon i Oktober skrev Jeanette til mig på bloggen og nævnte, at hun synes det kunne være hyggeligt hvis vi til et Read-a-Thon lejede et Sommerhus og tog afsted i en lille gruppe. At tilbringe de 24 timer sammen og læse og hygge. Jeg har selv tænkt på det med Sommerhuset i nogle år, men aldrig rigtig gjort noget ved det. Jeg synes nemlig selv det kunne være super hyggeligt at tilbringe en weekend i et lille Sommerhus omgivet af smuk natur. Bare nyde at være væk fra den travle hverdag og alle de trælse pligter. Bare trække vejret dybt ned i maven og slippe alle sine bekymringer - bare for et par dage. Ville selvfølgelig stadig tage en masse billeder osv, men ellers skulle den bare stå på hygge og afslapning. Det kunne være så rart. Og sikkert også super sundt for sjælen. Jeg ville savne Prinsen super meget, men overlever nok.

Så drømmen om at leje et Sommerhus for en weekend er der stadig, og jeg tror også at det en dag vil ske. Hvor det så skulle være henne ved jeg ikke, men det må som sagt gerne være et sted hvor naturen er smuk. Der skal være mulighed for at kunne gå nogle ture, måske tænde et bål osv.. Sådan lidt lejr-hygge-agtigt. *Hehe* Hvad siger I? Kunne det ikke være hyggeligt? Det behøver ikke være i forbindelse med Read-a-Thon. Det kunne også bare være en lille gruppe bloggere der tog afsted og hyggede. Tage en masse smukke billeder osv. Åhhh… jeg kunne virkelig godt. :D

4 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)