Skøn Familie Kalender fra Søstrene Grene

I Oktober måned var jeg i Odense for at hygge med nogle skønne veninder, og selvfølgelig var vi inde forbi en masse butikker. Det hører ligesom med til sådan en tur. Og vi var blandt andet inde forbi Søstrene Grene. De har altid nogle lækre ting, og sidste gang kom jeg da også hjem med et par småting. Deriblandt denne vægkalender til 2017.

Jeg har en hængende i køkkenet og skulle derfor bruge en ny til det nye år. Jeg har kigget på lidt forskellige, men der var ikke rigtig nogen af dem som jeg synes om. Indtil jeg så denne. Jeg synes den er super fin og har nogle skønne dekorationer hver måned. Ja det er en familie kalender, men det gør ikke mig noget. Nogle gange har jeg mange forskellige aftaler hver dag, og på den gamle er der ikke plads til at skrive ret meget ved hver dag. Det er der på denne. Så den passer perfekt til mit behov. Og så er designene i nogle skønne pastelfarver. Det passer langt bedre ind i min lyse stil herhjemme end nogen med mørke og mange forskellige kraftige farver. Så jeg er super tilfreds med købet af denne.

Jeg ved ikke om man stadig kan få den i butikken, men prisen lå på 29,76,- da jeg købte den. Dejligt billigt. Kan varmt anbefale den hvis den stadig er til at få fat i. Se lidt flere billeder her:Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)