Tyvstarter lidt på Julegodterne

Jeg er træt nu... Efter en lang weekend med familien er hoved og krop godt brugt, og nu hvor jeg ikke har mulighed for at slappe lidt af før en gang i næste weekend, så prøver jeg at holde lidt pauser her om aftenen. Ved ikke om jeg får mulighed for det hele ugen, men... vil prøve. I dag lavede jeg mig en hurtig kop varm kakao, fandt lidt Juleguf frem og en Julebog. Har kun fået læst et kapitel, men håber jeg får læst lidt mere i aften. Prøver alt hvad jeg kan for at finde lidt Julestemning frem. Især når mine dage stort set kun indeholder møder hos psykiater, læger, sagsbehandler, sygehus osv osv osv... Man bliver bare så... tom for følelser. Man mister faktisk lysten til alt. Jeg sover dårligt pga. stress og fordi jeg ikke rigtig kan finde ro i krop og hoved længere. Jeg bliver presset for hårdt for tiden, og det tror jeg at jeg skal have snakket med min psykiater om. Forhåbentlig kan han skrive noget i min journal som min sagsbehandler kan rette sig efter. Ellers kommer jeg ikke videre lige foreløbigt. Tværtimod.

Men ja.. Jeg er altså tyvstartet lidt på Julegodterne. Simpelthen for at se om ikke jeg kan gøre en smule ved stemingen herhjemme. Pynten er jo oppe og der bliver set lidt Julefilm en gang imellem, men det er som om det ikke helt er nok. Nogle foreslag?

Smutter.. Skal igang med noget mad, inden jeg skal i seng med en bog. Skal ikke sove alt for sent, da jeg skal møde op til en scanning på sygehuset i Svendborg i morgen. *Suk* Jeg har virkelig ikke lyst, men det er ikke noget jeg bare kan aflyse eller rykke til senere. Scanningen skal laves så de har billederne ude hos OUH i Odense når jeg skal derud i starten af December. Så uanset hvor meget min influenza dræner mig, min angst prikker til mig eller mit kaos i hovedet piner mig, så bliver jeg nødt til at tage afsted.

Ha' en fantastisk aften alle sammen!1 kommentar:

  1. Håber du har haft en dejlig aften og at det er hurtig overstået i morgen.

    Kram <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)