Fuck it all - denne weekend står på hjemme-wellness-hygge

Jeg har haft et par ret hårde uger mentalt. Jeg har ikke rigtig haft overskud til noget som helst i kølvandet på det og de sidste par dage her har været et mareridt. Jeg har det dog en smule bedre i dag, og derfor har jeg også planlagt at forkæle mig selv lidt. Vil handle ind til noget lækkert denne weekend og så står den ellers bare på ansigtsmasker, fodbad, lange brusebade og en masse læsning. Sådan min egen lille wellness-weekend. Det ville da selvfølgelig være bedre hvis jeg kunne have været taget afsted på et lille wellness-ophold et eller andet lækkert sted, men sådan kommer det ikke til at gå. Det er dyrt og jeg ville heller ikke kunne tage afsted og lade Prinsen være alene hjemme så længe. Tror faktisk ikke at jeg ville kunne undvære ham. Ja ja ja jeg ved det godt.. *Hahahaha*

Men wellness er faktisk ikke så umuligt at få fat i længere her i byen. Udover vores lille helse-butik nede i byen hvor man også kan få massage osv, så er der også et par klinikker der tilbyder det, samt at jeg i går - på vej hjem fra psykiateren - opdagede en ny butik nede i bye. Den hed noget med wellness og det har gjort mig nysgerrig. Så næste gang vejret er fint og jeg skal ned i den ende af byen, så vil jeg kigge ind forbi og se hvad det handler om. Det kunne være det lige netop er det jeg har sukket efter så længe. Et sted hvor det er forholdsvis billigt at blive forkælet. Who knows? Skal faktisk ned forbi lægen på Onsdag, så det kunne være jeg skulle gøre det den dag.

Indtil da dog så må jeg klare den selv herhjemme. Wellness-weekend. Here we go!

3 kommentarer:

 1. Wellness er dejligt når man trænger til ro og opbygning.
  Jeg er selv nede for tiden, mangler blod og har tilbageslag med sygdom.
  Vi må hvile og forkæle os.

  Pas godt på dig og nyd misser:-)
  Maria fra "Giveaways i >Danmark"

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det nemlig. :D
   Åhhh.. Er jeg ked af at høre. Håber der kommer styr på det igen meget snart. Kram til dig også. <3

   Slet
 2. Selvforkælelse er altid godt og håber du har en dejlig weekend, for det fortjener du søde..

  Knus <3

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)