Tester - Pure System Acne Produkter fra Yves Rocher

Jeg har efterhånden prøvet en del produkter, som skulle reducere eller helt fjerne min acne, men har endnu ikke fundet noget der virker. Jeg testede Clean & Clear Acne Control Kittet i en lang periode, men det har ikke gjort den store forskel når det kommer til min urene hud. Senest har jeg også købt og testet Tea Tree produkter fra The Body Shop og bruger det også stadig (for at få brugt produkterne op), men igen uden den store effekt. Pænt frustrerende.

Nu har jeg så købt disse Pure System produkter fra Yves Rocher, for at se om de måske kunne være noget. Jeg har ikke de store forventninger, men jeg giver dem alligevel en chance. Så nu går jeg igang med en test periode med disse produkter og ser hvad der sker. Hjælper det ikke så er min sidste mulighed en tur forbi lægen. Jeg ville egentlig helst undgå det og finde produkter der virker, men.. jeg er bange for at det er værre end først antaget. Men nu giver jeg lige disse produkter en chance. Og de dufter skønt - hvilket er sjældent ved acne-produkter - så det er et stort plus.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)