Prinsen bliver denne Jul forkælet med en godbids-kalender

Da jeg skulle ned til møde i banken, valgte jeg at smutte ind forbi dyrehandleren først da der lige var en små 5-10 minutter at løbe på inden banken åbnede. Det er ikke så tit at jeg er derinde, så tænkte det var på tide at have noget med hjem til Prinsen. De havde ikke noget af det legetøj jeg havde i tankerne, men på vej ud spottede jeg denne Julekalender til katte.

Jeg har faktisk ledt efter en i år, da jeg synes det kunne være lækkert at forkæle ham lidt hver morgen, så det var perfekt at jeg lige fandt en i dag. Og første låge var da også en succes. Han spiser ikke ret mange godbider af gangen, så efter en 4-5 stykker fik han nok. Resten er kommet i madskålen, så de bliver nok spist op i løbet af dagen. Glæder mig til at se hvad der ellers gemmer sig bag lågerne. Håber det hele er noget han kan lide. Han er jo ret kræsen. *Hehe*

Denne Julekalender måtte jeg slippe små 75,- for. Ja det er måske lidt mange penge, men det er jo kun Jul én gang om året, ik? ;)2 kommentarer:

  1. Havde vores katte fået sådan en så ville de slås om hvem der skulle nå at få en bid af godbidderne. Mini ville vinde og de andre ville stå og se slukøret ud. Haha. Godt Cosmo har dem for sig selv ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. *Hahahahaha* Cosmo han er så fin på den at han næsten ikke spiser nogle af de godbidder der er i. :P

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)