#BlogXMas - Idéer til Julegaveindpakningen - Skandinavisk Jul

Som jeg har nævnt et par gange her på bloggen, så har jeg været igang med at købe Julegaver siden Oktober. Jeg er næsten færdig og det betyder jo så også at indpakningen snart skal ordnes. Normalt holder jeg mig til ét slags gavepapir og et bestemt slags gavebånd så pakkerne bliver ens og man kan se at de kommer fra mig. Men i år har jeg besluttet mig for at de skal være inden for en bestemt stil. Nemlig den Nordiske eller den Skandinaviske som den også bliver kaldt. Så det betyder naturlige farver, antik print, lidt detaljer i farver såsom grøn og en smule rød, og så handler det bare om at få det til at se godt og kreativt ud. Jeg har faktisk været så heldig at DP Danmark overraskede mig med noget fint gavepapir og gavebånd i år. Slet ikke dårligt.

Jeg er helt tosset med gavepapiret. Det har nogle skønne naturlige og lyse farver, og det er jeg jo stor fan af. Det har også noget skønt print som lige passer til den stil jeg gerne ville gå efter i år. De sendte dog også noget mørkt gavepapir i print med mursten, og jeg er faktisk blevet overraskende glad for det. Ja det er mørkere end jeg umiddelbart ville have valgt, men jeg synes faktisk det giver et lækkert råt strejf til pakkerne.

Når det kommer til gavebåndet så har jeg ikke brugt noget af det traditionelle. De har nemlig sendt nogle rigtige bånd med, og jeg elsker dem! Jeg har i flere år overvejet at bruge rigtigt bånd til pakkerne, men jeg er utroligt kræsen, så har ikke rigtig kunne finde noget jeg ville bruge. Men dette? Det er bare perfekt. Og det passer så fint til gavepapiret. Mine Julegaver i år bliver simpelthen så fine!

Jeg har også været henne og pakke lidt fiktive gaver ind, som jeg bruger til mit Juletræ herhjemme. De sidste par år har der manglet noget under træet, så I år besluttede jeg mig for at pakke nogen ind som kunne stå og pynte lidt igennem hele December måned. Det er så dem jeg vælger at vise frem her i dag. Måske kunne I derude få en idé til hvordan I kunne pakke jeres Julegaver ind i år. Det kræver ikke ret meget og det bliver virkelig fint.

Her kan I se hvordan jeg har pakket mine ind. :)

Skrevet i samarbejde med DP Danmark

Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014 | 2015


2 kommentarer:

  1. Jeg har også noget med den indpakning, den skal bare være enkel og flot, bruger næsten mere tid på at pakke gaverne flot ind, end jeg bruger på at købe og finde på ;)

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)