#BlogXMas - Julebag-dag med familien

I weekenden var min søster og hendes kæreste på besøg, og det betød at det stod på den helt store Jule-bag-hygge. Det er blevet lidt af en tradition for os, og hvem elsker ikke lidt nybagte godter når det er Jul? Jeg er ret kræsen når det kommer til bagværk, men de ting vi har lavet i år er alle nogen jeg godt kan lide. Selv brunkagerne som ellers ikke plejer at være noget for mig. Men disse er hjemmelavede og de smager langt bedre end dem man køber i butikkerne.

Vi har, som I kan se på billederne, fået lavet klejner, brunkager, havregrynskugler (eller romkugler som vi kalder dem, da vi putter romessens i) og en kage der hedder "Søsterkage". Spørg mig ikke efter opskrifterne for dem har jeg ikke. :)

Er glad for at jeg har fået lidt med hjem, så jeg har lidt lækkert til Juledagene. Især de kolde aftner på sofaen. Der skal drikkes en masse te og varm kakao, puttes under tæpper, hygges med Julefilm og gode bøger og så skal der bare slappes af. Jeg vil ikke stresse resten af året. Har brug for ro.

Håber I andre er blevet klar til at holde Juleaften om et par dage. At I har fået bagt, handlet ind til Julemaden og færdig med Julegaverne. Ellers er det så småt ved at være sidste chance.


Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014 | 2015

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)