Nu ejer jeg begge Morphe 35 Nature Glow Paletterne - 35OM & 35OS

Jeg knus-elsker min Morphe 35OM Palette, men jeg har følt at jeg mangler noget. Især når jeg ser folk lave smukke looks med deres 35O Palette der indeholder både matte og shimmer øjenskygger. Men jeg ville ikke have en 35O. For jeg elsker matte øjenskygger. Men samtidig så elsker jeg også shimmer. Og købte jeg 35O ville jeg ikke få mine ønskede farver i matte og dem jeg ønsker i shimmer. Såå... jah. Jeg har dog ikke kunne få fat i den med shimmer, da den bliver udsolgt på ingen tid. Indtil nu! Jeg så at BeautyBay havde fået dem på lager igen og skyndte mig derfor at smide en ordre afsted. Og jeg var heldig at få den før den var udsolgt på under 20 min! Yes!

Så nu har jeg både en 35OM og en 35OS! Jeg er super glad og ser frem til at lege en masse med dem begge. Jeg har leget meget med den matte og elsker farverne sammen med mine blå øjne. Nu kan jeg så tilføje lidt shimmer også.

Det er dog ikke alle øjenskyggerne i 35OS der har godt med shimmer, men det gør mig faktisk ikke noget. Det gør dem mere brugbare. Der er især et par stykker jeg ser ekstra meget frem til at lege med. De er så smukke! Så hold godt øje med bloggen i det nye år. Der vil komme en masse looks med bla. disse paletter. :D


2 kommentarer:

 1. Jeg har selv investeret i 35O paletten og er simpelhen så glad for den, overvejer også kraftigt at købe 35OS da jeg elsker glimmer og synes den ser så flot ud

  - Rikke
  http://rikse.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. De er så smukke de paletter. :) Det er farligt at få øjnene op for dem.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)