#BlogXMas - Julens Varme og Kolde Favorit Drik

Den Varme : Kakao med smag af Jul
Sidste år elskede jeg varm kakao med en pebermynte stok i, og jeg har drukket det en del igen i år. Men jeg ville gerne se om ikke jeg kunne give den et lille twist og prøvede så at hælde en smule Baileys i og hold da op! Nu smager den bare endnu mere af Jul! Jeg er stor fan og derfor vil jeg gerne dele idéen med jer.

Du skal bruge:
● Varm kakao
● Pebermynte stok
● Flødeskum
● Baileys

Den er super simpel. Du skal bare lave dig en kop varm kakao, smid et stykke pebermynte stok i. Lad den blive opløst og hæld så en smule Baileys i. Top af med flødeskum og voíla! Du har nu den perfekte kop varme Jule-kakao. :D Det kan godt gå hen og blive en farlig vane det her. *Hehe*


Den Kolde : Min Personlige Frappe
Jeg smagte for første gang i Efteråret en frappe, og jeg blev forelsket lige på stedet! Jeg er jo ikke den store kaffe-drikker, men vil stadig gerne prøve ting der er tilsat kaffe. Jeg vænner mig på den måde mere og mere til smagen, og jeg har faktisk også allerede fundet mig nogle favoritter når det kommer til sådanne drikke. Heriblandt er nu frappen.

Jeg har forsøgt mig med mange af de opskrifter der findes online, men synes ikke rigtig det blev som jeg ville have det. Så jeg besluttede mig en dag for at prøve at lave min egen opskrift, og synes den er blevet super god! Den har jeg så tænkt mig at dele med jer her i dette indlæg - dog med et lille Jule twist.

Du skal bruge:
● Kold kaffe
● Kold kakao
● Vanilje is eller nougat is
● Flødeskum
● Chokolade sauce
● Stødt kanel
● En Blender
● Et fint glas
● Sugerør

Jeg tilføjer 1-2 dl kold kaffe i blenderen sammen med 3-4 dl kold kakao. Dertil tilføjer jeg 3 kugler is og en smule stødt kanel og det blendes så sammen. Hæld bandingen i dit udvalgte glas, tilføj flødeskum og chokolade sauce og slut af med et sugerør. Voilá! Lækker frappe! Måske lidt tung, men man skal jo heller ikke drikke sådan en dagligt. Kun når man lige har lyst til at forkæle sig selv lidt. ;)

Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014 | 2015

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)