Cosmo har fået en tidlig Julegave

Ja.. Jeg har altså besluttet mig for at give Prinsen en lille ekstra gave i år i form af et par måneders medlemsskab hos FelineBox.dk. Det er mest for at se om han overhovedet er interesseret i indholdet af dem. Den første box han fik lov at teste for lidt over et år siden var i hvert fald en succes. Legetøjet er altid et hit hos ham, så dét ved jeg at han vil elske. Så er det bare om boxen er pengene værd mht. godbidderne også. Må tiden vise.

Decemberboxen har legetøj i Juletema - et rensdyr og nogle nissemus. Rensdyret fik han straks fisket op af boxen og fik moslet, nusset, tygget i og savlet på. Jeg måtte redde boxen fra at falde på gulvet flere gange fordi han fik rullet så meget rundt på bordet, at alt blev skubbet ud over kanten. Skøre kat. Men kan da sige "Tjek!" til legetøjet. Nu bliver det godbiddernes tur - de skal igennem den store test de næste par uger.

Som sagt, så har jeg valgt at lade ham teste denne box et par måneder, og regner også med at dele det med jer herinde. Hvis jeg synes det er pengene værd, så fortsætter jeg nok med at være medlem hos Felinebox, men viser det sig, at han ikke er interesseret i ret meget af indholdet, så må jeg melde mig fra igen. Cosmo er jo en ret kræsen kat, så det er lidt et sats det her.

Uanset hvad, så skulle han da lige have lov til at få Juleboxen denne Jul. :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)