#BlogXMas - Mine Vinter/Jule duftlys i år

Kommer det som nogen overraskelse at jeg har en hel del duftlys til Julen/Vinteren? :P Og som i en del, så mener jeg virkelig en del. Brændte selvfølgelig en hel del af sidste år, som jeg jo desværre ikke kan vise på disse billeder - enten fordi jeg ikke kan finde dem nogle steder i butikkerne længere, eller fordi jeg generelt ikke har fået købt flere hjem fra nettet. Men nogen vil nok mene at jeg slet ikke mangler nogen i år hellere. Ville dog utroligt gerne have et der dufter skønt af grantræer igen samt et der dufter af krydret bær. Havde lys sidste år der gjorde det, og dem savner jeg virkelig i år. Men her ser I altså dem jeg har i min nuværende samling.

Den første pulje her er lidt duftlys fra IKEA. Jeg køber altid duftlys når jeg er i IKEA, og i år købte jeg disse 4. Det store bloklys har en skøn duft af brownies. Jeg bliver altid så fandens lækkersulten når jeg dufter til det, men synes det passer skønt til årstiden.

Det store i glasbeholderen har tre væger og dufter skønt af frisk skovbund. Ikke en jordet duft, men en meget grøn og frisk duft. Selvom den dufter grøn og frisk, så er det ikke en Sommer eller Forårs duft, for den har også en snert af noget krydret. Jeg er overraskende stor fan af det.

De to små glas har også nogle virkelig skønne dufte. Det med det røde mønster dufter helt utroligt meget af bagværk - eller mere præcist af brunkager. Hold da op hvor er det lækkert! Det andet har derimod en frisk duft. Den er meget svag, men det gør mig faktisk ikke noget. Det kan godt være rart en gang imellem.

Udover dem jeg har købt her, så havde de også andre varianter da jeg var på rog derinde, men jeg faldt ikke helt så meget for dem, som jeg gjorde over for disse.

Jeg har også en genganger fra sidste år - nemlig dette fra Bolsius med duften af bagte æbler med krydderier. Det dufter himmelsk og i år har jeg også lidt fyrfadslys i samme duft. Er virkelig glad for at de valgte at sælge disse i år igen.

Jeg fik ikke brændt mit "æble gløgg" lys fra Joik af sidste år, så det har jeg i min samling i år. Det dufter fantastisk og jeg vil komme til at savne det når jeg har fået det brændt ned, men i år skal jeg helst sikkert have det taget i brug.

Jeg har også to duftvoks blokke fra Duftverket.dk med et par juledufte i år. Det er henholdsvis duftene "Holidazzle" og "Cosy Comfy Christmas". Det første har en virkelig skøn frisk duft og det andet en mere varm duft. Jeg er kæmpe fan af begge og er i det hele taget kæmpe fan af Duftverket. Mums siger jeg bare!

Sidst men ikke mindst så har jeg også en del Jule dufte iblandt mine wax tarts fra Yankee Candle. Jeg elsker wax tarts og havde jeg råd købte jeg mange flere af dem hjem. Mine Jule dufte i år er "Vanilla Bourbon", "Christmas Garland", "Season of Peace", "Snow in Love", "Icicles", "Sparkling Snow", "Cappuccino Truffle", "Bundle Up" og "Winter Glow". En god blanding af friske, søde, varme og krydret dufte. Elsker dem!

Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014 | 2015


4 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)