Den Populære Light Box - Nu i en A6 størrelse

Jeg har villet have en Light Box virkelig længe nu, og jeg ønsker mig en i A5 eller A4 i Julegave. Jeg synes de er super fede og jeg elsker tanken om at man kan ændre tekst på dem som man ønsker. Og så ser de jo bare skide godt ud i indretningen og på billeder. :) Og da jeg så, at man kunne få en i en A6 størrelse var jeg næsten ved at få åndenød. Det er da seriøst for sødt!

Ja jeg købte en. Jeg måtte bare have den. Og ja jeg ønsker mig dem stadig i større.

Jeg købte min igennem online shoppen Lisa Angel, og det kostede kun til lidt over 100 kr for denne lille sag. En helt okay pris hvis I spørger mig. Især fordi leveringen skete på under en uge og er gratis! Jeg er super imponeret, og det er nok ikke sidste gang at jeg handler hos dem.

Light Boxen er som sagt i en størrelse A6 og der medfølger 90 bogstaver, numre, symboler og emojis. Det er dog desværre ikke nogen man kan købe løst til denne størrelse, men det kommer forhåbentlig på et tidspunkt. Man kan både have den stående på en reol, et bord eller andet, have den hængende på væggen eller endda hænge den på køleskabet! Ja den skulle vist være magnetisk. Har ikke selv prøvet endnu, men det er sku da smart! Jeg har pt. batterier i (4xAA), men den kan vist også oplades med micro USB. Amazing!

Jeg er sikker på at jeg får rigtig stor glæde ud af denne. :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)