#BlogXMas - Årets Juletræ

Det er blevet til lidt af en fast tradition for mig her på bloggen at vise årets Juletræ frem, og derfor tænkte jeg at det ikke skulle være nogen undtagelse i år. Da jeg holder Jul hos mine forældre, så er det deres Juletræ jeg vælger at vise frem. I år har vi valgt at bruge lidt farve i pynten. Sidste år kørte vi kun i hvid og guld, og I år har vi så tilføjet farven rød. Jeg fik dem også overtalt til at købe lidt flere kugler i både guld og rød så der kunne komme lidt mere på træet og gerne i forskellige størrelser. Og nu hvor det var mig der stod for at pynte det op, så ville jeg altså have min vilje. Og det fik jeg. :D Det eneste jeg ikke fik ordnet var at få en lyskæde inde i midten af træet. Altså en lyskæde der kunne lyse tingene op indefra. Men tror jeg har fået dem overtalt til at gøre det næste år. Så det ser jeg frem til. Men dette er så det færdige resultat af årets Juletræ.

Jeg er super tilfreds med resultatet og jeg er glad for, at min mor valgte at vi skulle pynte det i starten af December, så de kunne få mere glæde af det i længere tid.

Hvad med jer? Har I fået Juletræet frem og fået det pyntet? Eller venter I?

Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014 | 2015

1 kommentar:

  1. Sikke et fint juletræ! :D Min søster har sendt en snap af vores juletræ idag - det er dog ikke pyntet endnu.

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)