Solbriller er ikke kun til Sommer månederne

Nogle gange får jeg kommentarer som "Du kan da godt tage de solbriller af - det er ikke Sommer længere" eller "Prøver du at se smart ud siden du går med solbriller?". Svaret til det er "Nej". Solbriller er altså gode hele året rundt. Det er jo ikke kun om Sommeren at solen skinner, vel? Nej. Solen skinner også i Vinter halvåret. Måske ikke så ofte fra en skyfri eller nogenlunde skyfri himmel, men det sker. Og de dage er solen ret kraftig - især hvis vejene er våde. Det kan give store udfordringer i trafikken og jeg har det med at få voldsom hovedpine, hvis jeg skal gå og knibe øjnene for meget sammen.

Jeg har nemlig meget følsomme øjne, så for mig er det vigtigt at skærme af for det kraftige lys. Det kan faktisk også blive for lyst i gråvejr. Så solbriller er super vigtige og jeg har gerne altid et par med i tasken.

Men når man har så stor en samling som jeg har, så kan det hurtigt gå hen og blive en smule dyrt. Derfor elsker jeg når jeg finder en billig online solbrilleshop, som har solbriller til priser der er til at betale for menneskepenge. Altså til priser der er til at have med at gøre. Og sådan en har jeg netop fået et lille tip om og jeg har også fået et par smarte solbriller hjem derfra.

Jeg er utroligt kræsen når det kommer til solbriller, da jeg ikke synes at ret mange klær' mit ansigt. Jeg kan godt lide aviator-stilen samt formen der kaldes "cateye". Det er to ret gode stile til mig.
En anden stil jeg har fundet ud af er ret god til mig er Clubmaster solbrillen. Denne kan fx købes hos ShopSolbriller.dk til den beskedende pris af 99,-. Dét er altså en helt okay pris. Og så synes jeg faktisk at det er en pæn solbrille. Jeg kan godt lide at den har en smule "cateye" over sig, men samtidig er den ret klassisk. Elsker at der ikke er det tykke stel hele vejen rundt om linserne, da det mange gange godt kan blive lidt for voldsomt. Denne kan godt gå hen og blive den helt perfekte solbrille for mig.

Hvad med jer? Hvilken stil plejer I at gå efter?

Skrevet i samarbejde med ShopSolbriller.dk

2 kommentarer:

 1. Bruger briller. Så har kun et par solbriller med styrke. Jeg undrer mig lidt når folk har solbriller på i metroen det virker fjollet

  SvarSlet
  Svar
  1. Men bruger du så dem i Vinter perioden også? :)
   Nej når man går med dem indenfor så giver det absolut ingen mening. Der giver jeg dig ret.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)