#BlogXMas - Mine Juledekorationer i år

Så er det blevet tid til at vise jer hvordan jeg har pyntet mit hjem op i år til Jul. Der er ikke så stor forskel fra sidste år, men der er alligevel en del nye ting, så helt ens er det heller ikke. Jeg kører igen i frost-tema og det er jeg virkelig blevet glad for. Det betyder nemlig at jeg kan have det stående fremme længere end til Julen. Oftest har jeg det gerne oppe hele Januar og så tager jeg det ned en gang i Februar. Men her får I altså lige lidt billeder. :)Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014 | 2015


2 kommentarer:

 1. Du har det altså bare så hyggeligt :)

  Jeg ville aldrig kunne skifte alt mit røde-grønne julepynt ud med hvidt, men det passer jo perfekt til dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde. :D Er også ret glad for min Julepynt i år og elsker min stil.
   Nej det ville ikke helt passe hjemme hos jer. :) I er meget traditionelle og sådan skal det være. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)