#BlogXMas - Jule Edition TAG #1

● Hvilke dufte får dig til at tænke på Jul?
- Der er faktisk en del, men duften af kanel, gran, krydret æbler og klementiner er klart dufte der får mig til at tænke på Jul. Det er i hvert fald de dufte der fanger mig på denne årstid.

● Står du på artig- eller uartig-listen i år?
- *Hahahahaha* Skal jeg være helt ærlig, så står jeg nok på uartig listen. Jeg har ikke altid været så sød, men det har aldrig været uden at der har været en grund til det. Men derudover så har jeg da været ret artig. :P Eller noget. Jeg giver jo bare tilbage, hvad andre giver mig. Lort for lort. Candy for candy.

● Hvilke bøger kan du anbefale i Julen?
Jeg kender ikke ret mange Julebøger, så har ikke så mange at tage udgangspunkt i, men.. Dem jeg har læst og som jeg helt klart kan anbefale er; "Julemandens Død" af Kenneth Bøgh Andersen - en spændende og meget anderledes Julebog der indeholder lidt gys og gru. "Hvad du ønsker..." af Sylvia Day - en bog over i den erotiske afdeling hvis det er det man hælder mest til. Super søde historier som godt kan give dig varmen en smule. "Let It Snow" af John Green, Maureen Johnson og Lauren Myracle - En YA med tre små historier om kærlighed der er flettet ind i hinanden via. de personer man møder i hver historie. En super sød bog, og det er en jeg klart kan anbefale jer at læse. Sidst men ikke mindst, så er der "Calling Mrs Christmas" af Carole Matthews. Igen en virkelig sød Julehistorie der er over i romance genren. Jeg læste den sidste år og jeg var virkelig rørt over den.

● Har du nogle faste traditioner i Julen?
- Jeg plejede at have en masse, men de sidste par år er rigtig meget blevet forandret. Og ikke nødvendigvis til det bedre. Men jeg holder da stadig fast i et par faste traditioner. Ser gerne julekalender hver aften når jeg har mulighed for det. Der skal helt klart også være risengrød på menuen i løbet af December. Det samme gælder grønlangkål. Mums! Et par Julefilm skal der selvfølgelig også til. For at komme lidt i den rette stemning. Og så pynter jeg altid op hvert år. Derudover så plejer vi at mødes (mine forældre, min søster + kæreste og jeg) før December og laver Juledekorationer.

● Hvad er dine planer for Juleaften i år?
- Well.. Den skal nok tilbringes sammen med de gamle.

● Hvilke farver foretrækker du at bruge i Julen?
- Jeg er ikke den traditionelle type. Selvom rød, grøn og guld er de klassiske farver, så er det bare slet ikke mig. Den grønne kan jeg godt gå med til, da det jo er farven på gran, men de andre? Nej tak. Så foretrækker jeg faktisk mere sølv, hvid og til tider blå. Farverne man finder i frost og sne. Se dét er sku farver jeg kan bruge til noget. Selvom det jo egentlig ikke er farver. Men ja.. Mine Julefarver er grøn, sølv, hvid og blå.

● Hvad betyder Julen for dig?
- Hmm... Julen er ikke hvad den har været for mig. Jeg er ikke helt så begejstret for Juleaften som jeg plejer at være. Men det er fordi jeg ikke længere får mulighed for at fejre den sammen med min søster. Det er altså bare ikke det sammen uden hende. Så Juleaften er.... ikke så vigtig længere. Nyder Juledagene i December, men Juleaften er ikke det samme for mig længere. Overvejede faktisk at springe det over i år, men.. jah.. Jeg ved det ikke rigtig. Er bange for at jeg ikke ser min søster Juleaften på noget tidspunkt igen.

● Hvad foretrækker du at spise i Julen?
Risengrød er klart en af de ting jeg bare skal have i Julen. Derudover så er kalkun, grønlangkål og brune kartofler et stort must i Julen. Det er ikke Jul før jeg har fået lavet mig selv nogle retter hvor de ting indgår.

● Er du færdig med at købe Julegaver?
Det er jeg ja. :D Jeg havde egentlig planlagt at ordne det inden December, men manglede lige en sidste, som så blev købt for en lille uge siden. Men færdig er jeg. Så ikke mere gave-stress for i år. Men jeg synes godt nok også at det er utroligt svært at finde ud af hvad jeg skulle købe til folk i år. Man køber jo gerne det man mangler i løbet af året, og så mangler man ikke rigtig noget når man når Julen. Så jeg tror vi dropper gaverne næste år.

Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014 | 2015


2 kommentarer:

 1. Åhhh hvor er det dog dejligt forfriskende endelig at opdage en blog der har en Julekalender der er noget værd at følge. Der er så mange der poster mange ligegyldige og tørre indlæg i deres såkaldte Julekalender. Du har i det mindste nogen der giver mening, og som man ser frem til at læse hver dag. Og derudover så har du bare en fantastisk blog! Elsker dine indlæg (du er så personlig og har så meget indhold i det du deler), dine billeder er smukke og så har du en fantastisk personlighed. Du har helt sikkert fået dig en fast læser i mig. :)

  Hilsen og Julekram fra Julie

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Julie. Det varmer virkelig med beskeder som denne. Bliver så rørt at det giver mig en klump i halsen og glædestårer. Og hvor er jeg glad for at høre, at det jeg laver falder i din smag. :D Ser frem til at kunne underholde og inspirere dig mange flere år endnu. <3

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)