Jeg er SÅ klar til at holde weekend

Her de sidste par dage har jeg været ret meget ude og ikke rigtig haft så meget mig-tid. Jeg har da også været hjemme, men jeg har haft gang i noget hele tiden, så der har ikke rigtig været koblet af på noget tidspunkt. Det kan jeg godt mærke i dag. Jeg har godt nok en del jeg gerne vil nå denne weekend, men det er ikke noget der som sådan kræver den store energi, så det overlever jeg nok. Skal have lavet et par pictorials og så skal jeg have kigget på lidt her til bloggen.

Derudover håber jeg at finde tid til lidt læsning og noget spa-hygge. Det er alt for længe siden at jeg har tilladt mig at bruge tid på sådan noget, så det bliver altså denne weekend. Får en hård uge i næste uge, så trænger til at gøre noget godt for mig selv. Burde egentlig også tage ned i byen og hente min pakke fra Buzzador, men det får jeg ikke tid til. Og jeg ved heller ikke rigtig hvordan jeg får den slæbt hjem. Men bliver senest nødt til at hente den Mandag, da jeg kan se flere skrive om at holdbarhedsdatoen på pakkerne ikke er ret lang, så vil helst ikke have at de når at blive for gamle. Men.. sådan er det når de vælger at levere den så langt væk og man ikke kan have pakken med hjem på cykel. Så måske, måske ikke, får jeg testet maden de har sendt. Pænt irriterende, men... sådan er det desværre.

Jeg er egentlig mest af alt klar til bare at hoppe i seng nu. Jeg har brugt al min krudt de sidste par dage, og jeg er godt tung i hovedet her til aften. Jeg ved dog at jeg ikke kan falde i søvn hvis jeg ligger mig ind i sengen nu, så det kan være at jeg bare smider mig på langs på sofaen i stedet for og stener noget TV. Håber I andre får en god start på weekenden og ser frem til at se mine pictorials når de er klar i løbet af Februar. ;) God weekend alle sammen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)