LookFantastic.dk Beauty Box - Januar 2017 - #LFBeautyBox

Yaih! Det er blevet tid til at afsløre indholdet af årets første Beauty Box fra LookFantastic. Min anmeldelse er nu online på deres egen blog, så jeg tænkte, at det også var på tide at vise den frem herinde. Jeg har været utroligt spændt på denne box, da jeg kunne se, at de havde ændret en smule på designet via deres teasere på de sociale medier. Og så var jeg bare utroligt spændt på at se, hvad de havde valgt at forkæle os med her i den første måned af det nye år.

Indholdet ser I her:

Den første ting jeg tog op af boxen var en Rose Gold Tweezer fra The Vintage Cosmetic Company. Den har en super fin rosaguld farve - måske lige lyserød nok til mig personligt - og den er super girly. Jeg har faktisk rigeligt med pincetter, men der er ikke ret mange af dem der er ret gode. Heldigvis er denne lige præcis den type/model jeg foretrækker. Elsker den! Nu har jeg to af denne slags. Perfekt.

Det næste produkt blev jeg faktisk til at starte med en smule irriteret over at finde i boxen, men jeg er overraskende nok gået hen og er blevet ret glad for den. Jeg bruger ikke andre flydende produkter end min foundation, men denne Liquid Glow fra Trifle Cosmetics er virkelig fin og er en flot rosa shimmer. Jeg bruger den ikke som hightlighter på kindbenene pga. min elendige hud, men ved brynet og min ”cupid’s bow” er den virkelig flot. Det kræver en smule arbejde, da den ikke blender så godt ovenpå pudder, men "dupper" man lidt på af gangen, så kan man godt få det til at se godt ud. Jeg har i hvert fald tænkt mig at bruge den noget mere fremover.

Der gemte sig også en gentagelse fra en tidligere box - nemlig en Don’t Despair, Repair! Deep Conditioning Mask fra Briogeo. Jeg klager dog ikke, da jeg synes denne er super lækker! Den gør håret super blødt og jeg kan personligt tydeligt mærke, at håret får mere fugt og næring ved brug af denne her i disse kolde måneder. Så jeg er virkelig glad for at få den med igen. Ville dog ønske at vi havde fået en fullsize. *Hehe*

Den næste ting vidste jeg var med i denne måneds box. Den havde vi nemlig fået afsløret på de sociale medier. Det var en Brow Tamer fra Pixi. En klar gel til brynene som skulle hjælpe til med at holde styr på hårene og holde på formen. Jeg kan desværre ikke bruge den, da jeg ikke har nogle bryn pga. min psoriasis, men min søster får lov til at overtage den. Hun bruger nemlig i forvejen klar gel til sine bryn.

Vi har også fået en Lotion Tonique Douce fra Nuxe - eller nogle af os har. Andre har fået en Nuxellence Éclat fra samme brand. Jeg er glad for, at jeg har fået en toner og ikke en creme. For jeg er slet ikke stor fan af ansigtscremer - kun i meget sjældne tilfælde (når det er natcremer). Denne toner skulle gerne mindske porer - hvilket jeg virkelig har brug for - men det har jeg desværre ikke rigtig oplevet ved brug af denne. Men derudover synes jeg faktisk at det er en helt okay toner. Får den i hvert fald nok brugt op.

Sidst gemte der sig også en Fairy Lashes Mascara fra Jelly Pong Pong i boxen. Denne lover at løfte vipperne og holde på formen hvis man bruger en vippebukker inden brug. Jeg har nu fået den brugt nogle gange, og jeg må faktisk sige at det er en helt okay mascara. Var en smule skeptisk mht. børsten, men den har vist sig slet ikke at være så dårlig. Og vipperne bliver overraskende fine. Så den får jeg helst sikkert brugt op.

En helt okay box at starte året ud med. :) Jeg klager i hvert fald ikke.

Boxen er modtaget som gave og til anmeldelse på LookFantastic's egen blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)