Dagens Hurtige

● Efter to måneder med konstant sygdom, så var jeg langt om længe blevet rask. Det holdt så kun lige i en uge. Nu er jeg syg igen. Var på besøg hos mine forældre i går for at spise med om aftenen, og jeg tror en af dem har smittet mig. Mit immunforsvar har det virkelig ikke godt efter den periode med medicin. Dammit! Så nu vil jeg bruge de næste par dage på at prøve at blive rask igen.

● Havde en ret hård nat i nat. Havde flere mareridt efter hinanden og vågnede i dag med hovedpine og en træls angst i kroppen. Hader at psyken bliver så påvirket for tiden. Men nu befinder jeg mig jo heller ikke ligefrem i en behagelig situation for tiden.

● Selvom jeg ikke troede jeg ville kunne komme ud af døren i dag, så fik jeg alligevel handlet ind til de næste par dage.

● Jeg er blevet bidt af serien "Calendar Girl", og jeg tror ikke at jeg får lavet ret meget andet end at prøve at læse i dem de næste mange dage. De er så svære at ligge fra sig. :D

● Jeg savner min søster utroligt meget efter en samtale jeg havde med mine forældre i går. Går rundt med en konstant bekymring. Er jeg dog ikke alene om.

● Jeg havde egentlig planlagt at ville ligge og læse hele dagen, men har simpelthen ikke kunne finde ro til det. Håber jeg kan koble lidt fra senere og derved få læst lidt. Det hjælper nemlig en smule på tankemylderet - hvis jeg da kan koncentrere mig om at læse. *Haha*

● Jeg bliver pt. dagligt bekræftet i at mit valgt om ikke at få børn er det helt rigtige. Min nye nabo har to unger og jeg kunne seriøst kvæle dem. De har begge et værelse der ligger op til min stue, og den ene har det med at kaste rundt med ting og skrige dagen lang, og den anden tramper rundt og rykker rundt med tunge møbler konstant og banker på vægge og gulve. Det påvirker min aggression voldsomt, og det vare ikke længe før jeg banker på hos dem og taler med store ord. Hjælper det ikke må jeg blive nødt til at klage til udlejer. Jeg har desværre ikke andre rum jeg kan gå ind i for at få fred, så det påvirker mig voldsomt.

● Cosmo er ekstra mor-syg i dag og lige nu står han og tripper imellem mig og computeren. Så må nok hellere lukke den ned for i dag og give ham noget opmærksomhed i stedet. Sofa - here we come!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)