Status - 2 uger med RevitaLash "Eyelash Conditioner" og "Volumizing Primer"

Som jeg skrev i mit indlæg om "Eyelash Conditioner" og "Volumizing Primer" fra RevitaLash, så ville jeg i løbet af ugerne efter teste de to produkter intenst og se om det havde nogen effekt for mig. Jeg har hele 2016 ikke rigtig gået ret meget med makeup - faktisk kun når jeg skulle på sygehuset eller valgte at lave et look her til bloggen. Det betyder også at jeg har gnubbet mere i mine øjne og det har gjort, at mine vipper blev ødelagt og simpelthen ikke rigtig ville blive pæne igen. Så jeg ville gerne se om ikke jeg kunne finde noget der kunne hjælpe mig med det problem.

Som jeg også nævnte i mit første indlæg, så fik jeg en lille prøve på serummet i en Goodiebox sidste år, men den var tom. Har dog siden fået tilsendt en ny. Men jeg har så fået lov til at teste både "Eyelash Conditioneren" og "Volumizing Primeren", som SpaShop har i deres sortiment på shoppen. Så det skal de have mange tak for.

Primeren har jeg nu testet et par gange, og har fået at vide, at den blå farve er den rigtige farve den har. Så jeg havde ikke behøvet at undre mig over det. :) Og det gør nu heller ingenting, da den blå stort set ikke kan ses under en sort mascara. Kommer selvfølgelig an på den sorte man bruger, men jeg har ikke haft noget problem.
Om der er nogen forskel på om jeg bruger den eller ej ved jeg ikke helt endnu. Jeg har ikke kunne mærke noget. Men tror nu alligevel det har en effekt i sidste ende. Mange mascaraer indeholder ikke altid de gode ingredienser, såå... det er en form for beskyttelse. Uanset hvad så er den blevet en fast del af min makeup-taske. Her ser I primer for sig og med mascara ovenpå. Som I kan se har den blå farve ingen betydning.

Når det kommer til serummet så har jeg brugt det hver aften siden d. 1 Januar. Jeg påfører det ved roden af mine vipper - altså både på vipperne og lidt oppe på øjenlåget. Min hud er faktisk blevet en smule mørkere der hvor serummet har siddet, men synes ikke det gør ret meget. Det irriterer mig ikke, så går ikke ud fra at det er et problem.

Mine vipper føles allerede mere robuste og modstandsdygtige når jeg rør ved dem, og jeg synes også at de er blevet en smule mørkere ved roden. Det passer mig helt fint. De er jo normalt totalt transparente. Og jeg kan tydeligt se en forskel på længden også. Det bliver også endnu mere tydeligt når jeg så vælger at tage mascara på. Her får I et billede fra før jeg overhovedet fik prøvet serummet og nu 2 uger efter min intense prøveperiode.

Mine nederste vipper har jeg ikke påført serummet, da jeg ikke behøver mere længde på dem. Det er udelukkende de øverste vipper. Og som I kan se her, så er der tydelig forskel. Tror dog ikke at de kan blive længere end dette, men jeg fortsætter med serummet så længe jeg har noget. Er blevet utroligt glad for det. Jeg ved at det ikke virker på alle, men jeg har heldigvis haft en effekt af det. Nu har jeg langt om længe lidt af min længde igen.

Ser jeg en større forandring efter endnu 2 uger, så vender jeg tilbage. Hvis ikke så ved I nu, at selv efter 2 uger kan der risikere at være en forskel. ;)
Skrevet i samarbejde med SpaShop.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)