Random ting du nok ikke vidste om mig (Inkl. TMI punkter)

● Min søster og jeg er altid kun blevet kaldt det sidste halve af vores døbte navn. Altså hele vores barndom og helt op til den i dag. Min søster er døbt Charlotte, men er altid blevet kaldt Lotte. Jeg er døbt Anne-Mette, men er altid blevet kaldt Mette. Så jeg har altid måtte være opmærksom på når der blev sagt "Mette", "Anne-Mette" og så selvfølgelig "GiZmo".

● Jeg har et konstant problem med at billeder og tanker vrimler rundt i knolden på mig. Jeg tager godt nok nogle piller nu, som skulle reducere det lidt, men jeg har ingen effekt af dem. Noget jeg skal have talt med min psykiater om på Fredag. Noget der især irriterer mig er, at jeg konstant har et indre billede i hovedet af fx spillet "Best Fiends". Altså et spil der handler meget om strategi.
Jeg forestiller mig ofte at jeg sidder og spiller det og ser så mine "træk" for mig. Pænt irriterende, men det er bare et bevis på hvor random mine tanker og dagdrømme kan være. De forhindrer mig i at koncentrere mig om fx. at læse, falde i søvn, se en film osv... Det er et ret stort problem for mig. Selvom det til tider også er positivt når det kommer til det kreative.

● Min psoriasis har spredt sig voldsomt det sidste halve år. Før havde jeg det følgende steder: Hårgrænsen - Ved, bag og indeni ørerne - I nakken - Under armene - I ansigtet (Panden, tindingen, kinderne og ved brynene) - Under og mellem brysterne - I navlen - Fra skridtet og hele vejen om til lænden - I neglene på både hænder og fødder.
Har det stadig de steder, men nu har jeg det også disse steder: På det ene bryst - På maven - På underarmene (tæt ved albuerne) - På baller, lår (også på inderlårene hvilket er pænt irriterende) og læggene - På det ene skulderblad - På øjenlågene - På kinderne tæt ved næsen.

● Da jeg var yngre havde jeg altid tusser/kuglepenne og papir med i tasken, så jeg kunne tegne hvis jeg fik mulighed for det. Mette gjorde mig opmærksom på dette. Havde selv glemt det. Men hun har ret. Havde også altid et ekstra penalhus med i skole fyldt med tusser og kuglepenne så jeg kunne tegne i pauserne og timerne. :D

● Jeg har svært ved at mærke tørst. Jeg tænker ikke rigtig over at drikke vand til dagligt fordi jeg ikke føler mig tørstig, og så glemmer jeg det simpelthen. Jeg er så ufattelig dårlig til at få det dumme vand drukket. Selv når jeg sætter alarmer på hver dag for at minde mig selv om det, så husker jeg det ikke. *Suk* Helt klart noget jeg skal arbejde på i år.

● Måske en smule TMI, men jeg har aldrig før fået en orgasme. Har endnu ikke mødt et mandfolk der kunne give mig en. Så jeg har altid måtte fake det. Også i de tilfælde hvor de kun har tænkt på selv at få noget ud af det. Hvorfor har jeg så faket? Fordi jeg har syntes det var pinligt ellers. Folk der kender til dette (udover dem der nu læser dette) kan tælles på én hånd.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)