Familie-weekend og skønne Fastelavns boller

Jeg er godt træt i dag, men jeg havde en skøn weekend hvor jeg endelig fik hygget lidt med min søster. Hende og kæresten kom på besøg på Fyn og så stod den ellers bare på familie-hygge. Det var ikke helt dårligt. Og fordi det snart er Fastelavn, så besluttede vi os for at der skulle bages Fastelavnsboller. Eller min søster bagte. Er hun sku en knag til. Og det blev en opskrift fra Valdemarsro.dk hun endte med at bruge. Jeg var så så heldig at få et par stykker med hjem, som jeg så kan nyde når jeg hygger med en kop varm kakao eller hvad jeg nu finder på. Tror faktisk jeg vil tage en af dem frem nu her imens jeg sidder og hygger foran computeren.

Søndag valgte jeg at blive hjemme for at få ordnet lidt praktisk, og min søster kiggede så forbi et par timer for at blive klippet. Elsker når vi får tid sammen alene. Det sker sjældent nu, men når det sker, så er det altid super hyggeligt. Savner vores hyggestunder.

I dag står den igen på en masse praktisk. Og langt om længe kunne maleren finde ud af at dukke op. Godt nok en halv time forsinket, men hun dukkede op. 4-5. gang skal åbenbart være lykkens gang med hende her. Hun var dog kun for at spartle i første omgang, så det bliver spændende at se hvornår hun kommer og maler senere i dag. For det skal sku være i dag. Gider ikke sætte flere dage af til hende.

Nå.. Men jeg vil lave mig en kop varm kakao og finde en fastelavnsbolle frem. Det regner udenfor og er rigtig møgvejr. Så det er perfekt med en smule hygge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)