Nyt køb - "The Little Book of Hygge" af Meik Wiking

Jeg har stort set ingen "Coffee Table Books", men jeg har længe gerne ville have nogen jeg kan kigge lidt i en gang imellem. Da jeg så denne bog "The Little Book of Hygge" af Meik Wiking på flere blogs og på Instagram, blev jeg nysgerrig efter at se hvad det nu var for noget. Og så blev jeg nysgerrig efter at se hvordan denne person beskriver begrebet "Hygge".

Jeg har ikke fået den læst endnu (modtog den for et par dage siden), men jeg har været henne og bladre lidt i den. Det ser faktisk ud som om det er en ret hyggelig bog. Hyggelig. *Hehe* Der er lidt opskrifter i den, nogle statistikker og så er der en god blanding af skønne billeder og beskrivelser af forskellige ting, som vi Danskere ser som værende en del af det at hygge. Skøn hyggelæsnings-bog.

Jeg købte den brugt på eBay, så den har lidt skrammer og pletter, men synes det giver den en smule charme. Gav lidt over 100,- for den, og det synes jeg er en helt okay pris.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)