Mit hjem bliver invaderet af håndværkere!

Endelig fik vi sne her sydpå. Dog ikke nok hvis I spørger mig. Vil så gerne have en masse så jeg kan komme ud og knipse nogle smukke billeder. Men det er imponerende at dette har fået lov til at ligge et par dage uden at tø helt væk. Det er fremskridt! Og så elsker jeg at vejret er dejligt koldt for tiden. Det er så forfriskende. En perfekt anledning til at kunne tænde en masse stearinlys.

De sidste par dage har jeg brugt på en masse praktisk herhjemme. Har fået gjort lidt rent og er ved at gøre klar til at der kommer håndværkere på besøg i næste uge. Min vicevært ringede i går og bad mig kigge ned forbi, da han gerne ville vise mig noget. Hans badeværelsesloft er ved at falde ned! Den store flænge der er i mit badeværelsesgulv er nok skyld i det, ligesom hans revne i hans gulv er skyld i at hans badevand ender i mit kælderrum. Så der kommer en håndværker fordi Mandag morgen for at se hvad der skal laves. Derudover kommer maleren endelig forbi (de skulle have været her i Sommers) og kigger på mine vægge med fugtskade samtidig med. Så der bliver et rend af mennesker hele næste uge, men håber jeg overlever. Må bare læse lidt imens de er her - hvis jeg kan.

Og apropos læsning, så har jeg fået læst en hel del på det seneste. Er endelig kommet ind i en rigtig god rytme igen. Så forhåbentlig kan jeg finde koncentration nok til at læse noget mere i næste uge imens jeg venter på at de bliver færdig. Kan jo ikke rigtig lave så meget andet. Jo måske rode lidt med bloggen, men ellers ikke. Må se hvad der sker.

I morgen skal jeg i biffen om aftenen med de gamle for at se den nye "Fifty Shades" film og så står den ellers bare på mig-tid hele weekenden. Skal dog lige huske at jeg skal forbi apoteket om Lørdagen, men derudover.... masser af tid til mig selv. Det bliver rart. Så kan jeg lige lade op til at jeg ikke får fred mange dage derefter. Hvad skal I bruge jeres weekend på?

Smutter. Vil sætte den første "Fifty Shades" film på så den er opfrisket til i morgen. ;)

4 kommentarer:

 1. Så må vi da håbe at bare én af håndværkerne er en eller anden total lækker én, så kan du da forene det fornøjelige med det praktiske :)

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hahahaha* For at det ikke skal være løgn, så var den ene virkelig en hot boy. Og hvad havde jeg ikke gjort? Gjort mig i stand. Så lignede bare et omvandrende misfoster i al den tid de var her. *Haha* Typisk mit mangel på held.

   Slet
 2. Håber virkelig de får lavet det de skal og at de ikke tager for lang tid. Det koster virkelig kræfter at han folk rendende i sit hjem og de er sku aldrig til at regne med. De troede i hvertfald at min gang var en banegård hvor de kunne komme og gå som det passede dem.

  Er spændt på at høre om filmen..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Indtil videre er det kun blevet til lappeløsninger. Men det værste er når der ikke bliver overholdt tider så jeg sidder og venter unødigt det meste af dagen. *Hrmf*

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)