Så skal der buzzes for Knorr igennem Buzzador

Som mange af jer nok ved, så er jeg en del af et testpanel hos Buzzador, og jeg har været så heldig at blive godkendt til en kampagne for Knorr hvor vi skal teste deres måltidskit. Vi har fået tilsendt to varianter: "Indian Tikki Masala" og "Thai Green Curry".

Jeg har selv flere gange haft kigget på dem når jeg var nede og handle, men har aldrig fået købt nogen med hjem. Så jeg er ret glad for at det lige netop var den kampagne jeg blev valgt til denne gang. Og jeg har i dag fået testet den ene. Nemlig den lækre "Indian Tikki Masala".

Det smarte ved disse Knorr måltidskits er at de er super simple og praktiske til den travle familie, studenten eller til den knapt så gode kok i hjemmet. Der skal kun tilføjes et par enkelte ingredienser og efter 30-40 min så er du færdig og din ret er klar til servering. Hver boks indeholder nok til to portioner, så man undgår alt for meget madspild.

I "Indian Tikki Masala" kittet finder I ris, men jeg har valgt at gå lidt imod opskriften og har derfor valgt at bruge nudler i stedet for. Derudover har jeg tilsat et æble hakket i tern og har nøjes med et enkelt kyllingbryst. Jeg elsker smagen af æble i denne form for retter, og jeg kan varmt anbefale jer at tilføje det til ingredienslisten for denne. Også selvom I holder jer til risene. Det giver altså en super lækker smag. Prøv det.

Næste gang skal jeg teste "Thai Green Curry" og den er jeg også super spændt på.


#KnorrMåltidskit #FoodWorthSharing #Buzzador
Disse produkter er blevet tilsendt til test igennem Buzzador. Det er 100% mine egne meninger.

2 kommentarer:

  1. Jeg fik en pakke af Jeanette, jeg glæder mig til at prøve den :D

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)