Serien om Louise Rick af Sara Blædel er nu komplet

Efter at have været på jagt efter bøger i denne serie om Louise Rick skrevet af Sara Blædel, kan jeg nu meddele at min samling er komplet! Jeg har fundet bøgerne i henholdsvis genbrugsbutikker, på loppemarkeder, iblandt bøger biblioteket solgte og så er der også et par helt nye som jeg enten har fået i gave eller selv har købt. Så nu kan jeg langt om længe komme igang med at læse denne serie - når jeg selvfølgelig når til den. Håber ikke der kommer flere i denne serie, som der pludselig gjorde fra Lars Kepler, så jeg ikke længere har en komplet serie fra ham. Dammit. *Haha*

Men! Jeg har fået samlet endnu en serie, og den kan jeg nu hakke af på listen. Nu skal der bare jagtes videre på de andre jeg er igang med at samle.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)