Til det Vinter skadede hår - Schwarzkopf Gliss Winter Hair Repair

Jeg har ledt med lys og lygte efter disse produkter siden jeg så dem i en reklame sidste år. Jeg har bare ikke kunne finde dem nogle steder. Indtil i forgårs. Føtex har langt om længe fået dem, og jeg måtte bare have en shampoo, balsam og leave-in balsam-spray med hjem. Disse produkter koster i øjeblikket 15,- stykket og det synes jeg er en helt okay pris.

Denne serie er henvendt til folk med Vinter-skadet hår. Altså hår der er blevet tørt, trist og statisk i Vinterens hårde vejr. Ikke at vi har oplevet ret meget Vinter endnu, men... det er da koldt og det påvirker jo også håret. Så jeg tager gerne udfordringen op. Efter noget tid skulle man gerne kunne mærke på håret at det har fået mere styrke, ikke er så statisk og have en god balance i fugt og næring. Jamen det lyder da ikke helt skidt.

Indtil videre (efter to dages brug) er jeg egentlig ret godt tilfreds. Produkterne har en skøn duft og så elsker jeg virkelig leave-in balsam-sprays - og denne er ingen undtagelse. Håret bliver så lækkert blødt og duften hænger ved det meste af dagen. Er jeg stor fan af. Om mit hår er blevet bedre kan jeg ikke svare på endnu. Men hvis jeg ender med at blive glad for disse produkter, så dukker de nok om i månedens favoritter sidst på måneden. Så hold øje med det. ;)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)